Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mai multe persoane au fost ranite in a noua zi de proteste din Turcia: Politia a folosit gaze lacrimogene (VIDEO)

B1 B1,
Mai multe persoane au fost ranite in a noua zi de proteste din Turcia: Politia a folosit gaze lacrimogene (VIDEO)

Inca o zi de proteste in Turcia. Peste 5. 000 de manifestanti s-au adunat sambata seara in centrul capitalei Ankara pentru a cere din nou demisia premierului Recep Erdogan. Fortele de ordine au utilizat gaze. continuă pe B1

Suceava: Un microbuz a fost lovit de un autoturism, mai multe persoane fiind ranite

Un autoturism a lovit frontal un microbuz, vineri, in municipiu Suceava, cauzand ranirea mai multor persoane. Soferul autoturismului, dar si cinci persoane de la bordul microbuzului au fost ranite, fiind.

Focuri de arma la un colegiu din Statele Unite: trei persoane au fost ranite.

Trei persoane au fost ranite in urma unui incident cu focuri de arma la un colegiu din Statele Unite, anunta Realitatea. net. Un barbat a deschis focul in apropierea unui colegiu din sudul Californiei. Trei persoane au fost ranite, iar atacatorul a fost retinut in biblioteca scolii. In curs de actualizare.

Aterizare de urgenta a unei aeronave Wizz Air cu romani la Roma: trei persoane au fost ranite

Un avion venind de la Bucuresti a efectuat sambata dimineata o aterizare de urgenta pe Aeroportul Fiumicino din Roma, din cauza unei probleme la trenul de aterizare, provocand ranirea a trei pasageri, au anuntat Ansa si alte site-uri, relateaza AFP.

Doua femei au murit, iar trei au fost ranite, dupa ce o masina a lovit in plin banca pe care stateau

Doua femei dintr-un sat dambovitean, care stateau de vorba pe o banca, au murit, duminica, iar trei au fost ranite, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului masinii intr-o curba, iar autovehiculul a.

Mai multe localitati din Germania, evacuate in ultimele 24 de ore

Mai multe localitati din estul Germaniei, amenintate de revarsarea Elbei, si un spital au fost evacuate in ultimele 24 de ore, in contextul in care nivelul fluviului continua sa creasca sambata dimineata, au anuntat autoritatile, informeaza AFP.

Mai multe localitati din Germania, amenintate de inundatii. Autoritatile au inceput evacuarea

Mai multe localitati din estul Germaniei, amenintate de revarsarea Elbei, si un spital au fost evacuate in ultimele 24 de ore, in contextul in care nivelul fluviului continua sa creasca sambata dimineata,.

Medias: Doi barbati, retinuti dupa ce au vandut mai multe kilograme de hasis si canabis

Doi barbati de 25 si 30 de ani din Medias, judetul Sibiu, au fost retinuti pentru trafic de droguri de mare ris, fiind acuzati ca au vandut canabis si hasis in mai multe zone din localitate. Cei doi.

Angela Merkel: Uniunea Europeana trebuie sa initieze mai multe reforme structurale

Cancelarul german, Angela Merkel, a criticat Uniunea Europeana pentru ca nu face mai multe reforme structurale. in schimb, Merkel, care isi pregateste terenul pentru a candida la alegerile din Germania , pentru un.

Cod galben de ploi si grindina pentru mai multe judete

ANM a emis duminica mai multe avertizari cod galben de furtuna pentru sapte judete din tara. Potrivit meteorologilor, vor fi ploi torentiale, grindina si descarcari electrice, pana la ora 17:00, in sudul.

Tribunalul Bucuresti s-a pronuntat in favoarea FP in mai multe litigii cu Ioana Sfiraiala

Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea FP) informeaza ca Tribunalul Bucuresti a anuntat ca in mai multe dosare, avand ca obiect actiuni in anulare introduse de Ioana Sfiraiala impotriva Hotararilor AGA ale FP fara ca Fondul sa fie citat si fara deci a identifica precis adunarile generale ale actionarilor vizate de Ioana Sfiraiala), s-a pronuntat in favoarea FP, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )