Libnet.ro
UNICEF

20:31

Mai multe persoane in pericol, dupa ce o cladire monument istoric s-a prabusit in zona Unirii din centrul Capitalei. Ce se intampla acum

Playtech Playtech,
Mai multe persoane in pericol, dupa ce o cladire monument istoric s-a prabusit in zona Unirii din centrul Capitalei. Ce se intampla acum

O parte dintr-o cladire parasita din centrul Bucurestiului, care este monument istoric, s-a prabusit miercuri seara. Doua autospeciale au ajuns la fata locului. Cladirea din zona Unirii s-a prabusit, iar mai multe persoane au fost evacuate Incidentul a avut loc pe strada Iuliu Barasch, in zona Unirii, langa Teatrul Evreiesc de Stat. Echipele de interventie . continuă pe Playtech

FOTO-VIDEO Un corp dintr-o cladire monument istoric din Centrul Capitalei s-a prabusit Ce spune Ministerul Culturii

Un corp dintr-o cladire monument istoric din centrul Capitalei, de pe strada Olteni nr. 9, s-a prabusit noaptea trecuta, imobilul fiind intr-o stare avansata de degradare. Din fericire nu au fost victime, deoarece era nelocuit, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Ministerul Culturii a transmis ca imobilul este proprietate privata si ca institutia nu a primit vreo cerere de restaurare. Pe de alta parte, proprietarul are obligatia sa asigure paza, integritatea si protectia monumentului, incalcarea fiind infractiune, dar nicio institutie a statului nu verifica daca proprietarii ingrijesc cladirile si nu aplica sanctiuni.

Grindina de un metru la Constanta: Mai multe persoane au ramas blocate in casa

Satul Palazu Mic, din comuna Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta a fost acoperit de un strat consistent de grindina, iar viitura a blocat accesul intr-o locuintain care se aflau mai multe persoane si a .

O cladire monument istoric s-a prabusit in centrul Bucurestiului: sase persoane au fost evacuate (VIDEO)

O cladire incadrata in categoria monument istoric, din Capitala, s-a prabusit miercuri seara, conformInspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov. Incidentul a avut loc in zona.

Cladire monument istoric, prabusita in Capitala. Sase oameni evacuati

O cladire incadrata in categoria monument istoric s-a prabusit partial, miercuri seara pe strada Barasch, din Capitala. Sase persoane din cladirea alaturata au fost evacuate, relateaza Mediafax.

O cladire monument istoric din centrul Capitalei s-a prabusit!

O cladire din centrul Bucurestiului, incadrata ca monument istoric, s-a prabusit miercuri seara. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov a intervenit pentru securizarea zonei.

VIDEO O cladire monument istoric s-a prabusit in Bucuresti. Sase persoane au fost evacuate

O cladire monument istoric s-a prabusit, miercuri seara, pe strada Barasch din Bucuresti. Sase persoane au fost evacuate, nefiind inregistrate victime.

STUDIU: Vom avea tot mai multe pandemii daca nu avem grija de natura

Pandemiile vor deveni tot mai frecvente, se vor raspandi mai rapid, vor produce mai multe pagube economice si vor ucide mai multe persoane decat maladia COVID-19 daca nu se va actiona pentru a stopa degradarea naturii, un fenomen care duce la.

UPDATE VIDEO Explozie puternica in zona centrala a municipiului Galati. Mai multe persoane sunt ranite, un bloc este afectat

Deflagratia s-a produs joi dimineata, in jurul orei 8,00. Potrivit pompierilor este vorba de blocul N1 din apropiere de Biserica Sfantul Nicolae. Au fost inregistrate 5 victime. Pompierii au evacuat 21 de persoane din imobil.

Prefectul de Sibiu ii cere scuze medicului caruia i-a reprosat ca face de minune judetul dupa ce a cerut mai multe paturi pentru pacientii cu COVID Ce spune despre criticile din spatiul public

Dupa ce i-a reprosat unui medic care a cerut mai multe paturi pentru pacientii cu COVID-19 ca face judetul de minune, prefectul judetului Sibiu, Mircea Cretu, spune ca i-a cerut scuze si califica totul drept o situatie regretabila. intrebat ce parere are despre reactiile pe care le-a provocat iesirea sa la adresa medicului, prefectul a dat un raspuns evaziv: Regret acest lucru. Acuma, intotdeauna daca gresesti, toata lumea o sa iti ceara maximul.

COVID-19, revenire in forta in China. Cele mai multe cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni, dupa o infectare in masa

China a raportat duminica cel mai mare numar de cazuri asimtptomatice COVID-19 din ultimele aproape 7 luni, dupa o infectare in masa, in regiunea Xinjiang, noteaza Reuters. China: Cele mai multe cazuri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )