Libnet.ro
UNICEF

05:01

STUDIU: Vom avea tot mai multe pandemii daca nu avem grija de natura

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
STUDIU: Vom avea tot mai multe pandemii daca nu avem grija de natura

Pandemiile vor deveni tot mai frecvente, se vor raspandi mai rapid, vor produce mai multe pagube economice si vor ucide mai multe persoane decat maladia COVID-19 daca nu se va actiona pentru a stopa degradarea naturii, un fenomen care duce la. continuă pe Wall-Street Ro

Medicii francezi avertizeaza: Am pierdut controlul asupra pandemiei de coronavirus. Tot mai multe restrictii sunt introduse in Europa

Un medic francez a avertizat luni ca tara sa a pierdut controlul asupra pandemiei, la o zi dupa ce autoritatile sanitare au raportat peste 52. 000 de noi cazuri de coronavirus, in timp ce natiunile din.

Tarile din UE cu cele mai multe cazuri Covid in ultima saptamana. Franta, Spania si Italia, in situatie critica

Uniunea Europeana se confrunta cu tot mai multe cazuri de coronavirus. Tari precum Franta, Spania sau Italia sunt din nou in stare critica din cauza virusului SARS-C0V-2. Potrivit worldometers. info, la nivelul.

COVID 19 in judetul Hunedoara. Tot mai multe localitati depasesc 3 cazuri la mia de locuitori

A crescut numarul localitatilor in care incidenta cazurilor de Covid 19 a depasit 3 la mia de locuitori, arata cel mai recent raport.

Studiu. Tot mai multi romani apeleaza la retele medicale private si la telemedicina

In contextul pandemiei, tot mai multi romani au ajuns sa apeleze la retele medicale private si la te.

Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni. Cand vom avea apa calda si caldura

Nicusor Dan a facut anuntul de care sunt interesati toti bucurestenii, respectiv cand vor avea apa calda si caldura. Nicusor Dan promite ca toti locuitorii Capitalei vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna. Pe de alta parte, Nicusor Dan avertizeaza populatia si spune ca, pana in primavara viitoare, se vor inregistra sute de .

Boala de care tot mai multi romani sufera zilnic. Ce simptome are si cum se poate trata

Statul la birou pentru o perioada mai lunga de timp sau lucratul de acasa pot duce la aparitia unor afectiuni a coloanei vertebrale. Principala cauza care afecteaza aceasta zona este pozitia incorecta. Putem scapa de operatie daca depistam din timp problema. Boala de care tot mai multi romani sufera zilnic Potrivit oamenilor de stiinta, 20% .

Prefectul de Sibiu ii cere scuze medicului caruia i-a reprosat ca face de minune judetul dupa ce a cerut mai multe paturi pentru pacientii cu COVID Ce spune despre criticile din spatiul public

Dupa ce i-a reprosat unui medic care a cerut mai multe paturi pentru pacientii cu COVID-19 ca face judetul de minune, prefectul judetului Sibiu, Mircea Cretu, spune ca i-a cerut scuze si califica totul drept o situatie regretabila. intrebat ce parere are despre reactiile pe care le-a provocat iesirea sa la adresa medicului, prefectul a dat un raspuns evaziv: Regret acest lucru. Acuma, intotdeauna daca gresesti, toata lumea o sa iti ceara maximul.

Mircea Geoana: Parteneriatul strategic romano american devine in fiecare an tot mai robust, indiferent de administratiile de la Bucuresti sau Washington

Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, a subliniat ca parteneriatul strategic romano-american devine in fiecare an, indiferent de administratiile de la Bucuresti sau de la Washington, tot mai.

MIRCEA GEOANA: Parteneriatul strategic romano-american devine in fiecare an tot mai robust

Parteneriatul strategic romano-american devine in fiecare an tot mai robust, indiferent de administratiile de la Bucuresti sau de la Washington, a declarat astazi Mircea Geoana, care a salutat in calitate de secretar general adjunct al NATO ca pe un lucru pozitiv orice forma suplimentara de colaborare intre aliati.

INDICATORII PMI: Scenariul unei recesiuni in W se contureaza tot mai mult in zona Euro

Economia zonei Euro a revenit pe scadere in luna octombrie, scenariul unei recesiuni in W conturandu-se tot mai mult pentru principalul partener economic al Romaniei pe fondul continuarii declinului sectorului de servicii, ca urmare a intensificarii pandemiei valul doi) si reintroducerii de restrictii pentru contracararea crizei sanitare.

actualitate, 05:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )