Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mai multe personalitati au fost decorate in numele regelui Mihai

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multe personalitati au fost decorate in numele regelui Mihai

Principesa Margareta a decorat astazi, la Castelul Peles din Sinaia, mai multe personalitati in numele regelui Mihai. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO. ZIUA REGALITATII, sarbatorita in absenta Regelui Mihai. ...

Romanii sarbatoresc pe data de 10 mai Ziua Regalitatii. Aceasta zi are o tripla semnificatie pentru tara noastra. Pe 10 mai 1866, Carol I a devenit Domnitor al Romaniei, iar 11 ani mai tarziu, Romania isi castiga independenta, pentru ca pe 10 mai 1881 tara noastra sa devina Regat. Viata Regelui Mihai Regele Mihai I al Romaniei este fiul legitim al Regelui Carol al II-lea si al Reginei Elena si s-a nascut pe 25 octombrie 1921 la Sinaia. Prima domnie a Regelui Mihai I a inceput in 1927, dupa .

Trei tineri suspectati ca au incendiat mai multe masini, dati in urmarire internationala

Trei tineri din judetul Botosani suspectati ca in urma cu un an au incendiat mai multe masini au fost dati in urmarire internationala, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventiva in lipsa, informeaza Mediafax.

Pacaleli in farfurie: Salata Caesar sau o friptura de vita cu garnitura care preparat are mai multe calorii?

Salatele par alegerea cea mai buna la restaurant atunci cand tinem dieta, dar, in realitate, undele dintre acestea au mai multe calorii decat o friptura cu garnitura, atrag atentia nutritionistii.

Margareta Paslaru, decorata duminica de Regele Mihai.

Cantareata Margareta Paslaru va primi Ordinul Coroana Romaniei in grad de Cavaler din partea Regelui Mihai I, duminica, intr-o ceremonie care va avea loc la Castelul Peles, informeaza Mediafax. Alaturi de Margareta Paslaru, mai multe personalitati din Romania vor fi decorate duminica la Castelul Peles. Decoratiile vor fi inmanate de principesa mostenitoare Margareta, in numele Regelui Mihai I. Facand parte dintr-o familie de artisti - bunicul sau, Ion Dimitriu-Barlad, a fost un sculptor .

Sorin Oprescu a fost decorat de Principesa Margareta pentru bunele practici in dezvoltarea urbana a Capitalei

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost decorat, duminica, la Palatul Peles din Sinaia, de catre Principesa Margareta cu Ordinul Coroana Romaniei in grad de Ofiter. Principesa Margareta a acordat distinctii mai multor personalitati in numele Regelui Mihai.

UPDATE Ziua Regalitatii, sarbatorita in absenta Regelui Mihai. Sute de romani vineri dimineata, la statuia Regelui Carol I din Piata Palatului Regal

Romanii sarbatoresc, ca in fiecare an, pe data de 10 mai, Ziua Regalitatii. Data de 10 mai are o tripla semnificatie pentru tara noastra. Pe 10 mai 1866, Carol I a devenit Domnitor al Romaniei. 11 ani mai tarziu, Romania isi oficializa independenta, iar la 10 mai 1881 tara noastra devenea Regat. Anul acesta, Regele Mihai va lipsi de la traditionalul Garden Party de la Palatul Elisabeta, din pricina starii de sanatate a sotiei sale, Regina Ana. Sute de romani au trecut, vineri dimineata, pe la statuia Regelui Carol I din Piata Palatului Regal din Bucuresti, unde se depun coroane de flori. La statuia Regelui Carol I din Piata Palatului Regal au depus flori, vineri, si principesa mostenitoare Margareta, principele Radu si principele Nicolae. Un grup de peste o suta de persoane a scandat mesaje pro-monarhiste si a fluturat steaguri tricolore cu stema regala. Vezi in articol programul evenimentelor publice organizate de Casa Regala a Romaniei cu ocazia zilei de 10 Mai.

intalnire emotionanta: Un fost pilot american ii multumeste Regelui Mihai ca s-a opus deportarii sale in Germania

Jurnalistul Adrian Ursu a prezentat, in editia de duminica dupa-amiaza a emisiunii Secvential de la Antena 3, imagini din timpul unei intalniri emotionante intre Regele Mihai si un pilot american, doborat.

Trei romani care au exploatat mai multe tinere in Anglia, retinuti pentru trafic de persoane si proxenetism

Trei persoane din Buzau si Bacau au fost retinute de procurorii Directiei de Incestigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) sub acuzatiile de proxenetism si trafic de persoane.

Soferii cred ca Google si Apple pot face mai multe pentru siguranta auto decat producatorii de masini

Consumatorii au mai multa incredere in companii de IT si tehnologie ca Google si Apple cand vine vorba despre siguranta auto, nu in producatorii de masini, reiese dintr-o cercetare de piata realizata in Marea Britanie. Respondentii sunt constienti ca smartphone-urile sunt un factor pertubator la volan, dar se asteapta ca firmele din Silicon Valley sa contribuie in mod semnificativ la imbunatirea securitatii rutiere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )