Libnet.ro
UNICEF

16:15

Mai multe posturi de televiziune si de radio din Franta, criticate pentru modul in care au mediatizat atentatele de la Paris

B1 B1,
Mai multe posturi de televiziune si de radio din Franta, criticate pentru modul in care au mediatizat atentatele de la Paris

Consiliul Superior al Audiovizualului CSA) din Franta adresat avertismente cu privire la modul in care unele televiziuni au mediatizat atentatele din ianuarie de la Paris, informeaza AFP. Dupa ce a analizat. continuă pe B1

Mai multe nereguli la Ministerul Economiei din perioada in care Varujan Vosganian era ministru

Curtea de Conturi prezinta mai multe nereguli inregistrate in 2013 la Ministerul Economiei, multe dintre ele constand in plati facute fara baza legala. in 2013, pana la mijlocul lunii octombrie, ministru al economiei a fost Varujan Vosganian.

Elevii unei scoli din SUA au primit mai multe puzzle-uri de cuvinte inspirate din seria erotica Fifty Shades of Grey

Elevii unei scoli din Pennsylvania, SUA, au primit mai multe puzzle-uri de cuvinte inspirate din seria erotica 50 de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, potrivit foxnews. com. Puzzle-urile de cuvinte oferite.

Tesla anunta cu 70% mai multe livrari in 2015

Tesla Motors anunta ca in 2015 va livra cu 70% mai multe autoturisme decat in 2014. Prognoza este valabila pentru modelele Tesla S si Tesla X, pentru care exista in acest moment 10. 000, respectiv 20. 000 de.

Mesajul emotionant al lui Iohannis pentru romanii din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a tinut, marti, in fata Ambasadei Romaniei la Paris, un discurs emotionant pentru romanii din diaspora, informeaza Mediafax.

Messi si Neymar, mai prolifici decat Real Madrid. Cei doi au marcat in 2015 mai multe goluri decat intreaga echipa rivala

Primii doi atacanti ai lui FC Barcelona au inscris, in anul 2015, mai multe goluri decat intreaga echipa a marii rivale. Iar alaturi de Suarez au cifre duble fata de tridentul celebrua al Realului, BBC Bale-Benzema-Cristiano Ronaldo).

Din ce in ce mai multe infractiuni, comise de minori buzoieni. Un pusti a comis o talharie, la miezul zilei

Politistii buzoieni au in ultima vreme din ce in ce mai multi clienti din randul adolescentilor. in numai 48 de ore, trei pusti au intrat pe mana oamenilor legii, unul pentru talharie, iar ceilalti doi pentru furt din autoturisme.

Aproape un sfert din comunele Botosaniului vor mai multe pachete cu ajutoare de la Uniunea Europeana

In judetul Botosani hrana trimisa de Uniunea Europeana s-a dovedit insuficienta pentru 20 de comune. Primarii cu saraci mai multi decat pachetele primite au facut solicitari la Prefectura pentru suplimentarea ajutoarelor.

Mircea Badea call baby, varianta personalizata: Am injurat de mai multe ori exact ca in video

Call baby, un viral care, fara sa vrea a ajuns sa fie explicatia amuzanta pentru gestul pe care Elena Udrea l-a facut la finanul discursul din Parlament, si anume acela de a-si duce degetul la nas. Pasiunea.

Mai multe sanse la angajare. O mie de someri, asteptati sa se (re)califice la cursuri gratuite

Aproximativ o mie de persoane au ocazia sa participle la cursuri gratuite de formare profesionala in acest an, 56 de programe fiind finantate din bugetul pentru somaj, iar 14 din fonduri europene.

Tokio Hotel, ANUNTUL pe care toti fanii il ASTEPTAU! Ce a dezvaluit cea mai de succes trupa germana din ultimii 25 de ani

Tokio Hotel, cea mai de succes formatie germana din ultimii 25 de ani, anunta noi surprize fanilor din intreaga lume.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )