Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mai multe sindicate cer Guvernului asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai multe sindicate cer Guvernului asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii

Mai multe organizatii sindicale au solicitat marti autoritatilor adoptarea unei serii de masuri pentru depasirea crizei sociale, dintre care prima este asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii adulti, potrivit comunicatului remis de. continuă pe Wall-Street Ro

Mai multe sindicate cer Guvernului asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii

Mai multe organizatii sindicale au solicitat marti autoritatilor adoptarea unei serii de masuri pentru depasirea crizei sociale, dintre care prima este asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii adulti, potrivit comunicatului remis de sindicate.

Mai multe sindicate cer Guvernului asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii

Mai multe organizatii sindicale au solicitat marti autoritatilor adoptarea unei serii de masuri pent.

Transportatorii cer Guvernului sa nu-i bage pe soferii fara simpome in izolare sau carantina: Ordonanta militara nr.4 trebuie modificata

Transportatorii cer Guvernului sa modifice Ordonanta militara nr. 4, cea care ii obliga pe soferii fara simpome sa intre automat in izolare sau carantina, argumentand ca exista dejaa nivel national o criza de soferi in contextul crizei coronavirus.

Accident mortal in Mures! Un camion care transporta mai multe animale a fost implicat

Cod negru de interventie sambata seara, dupa ce o persoana si-a pierdut viata si una a fost grav ranita, intr-un accident care a avut pe DN 13 E60, in localitatea Hetiur, judetul Mures. Accidentul s-a produs in urma rasturnarii unui camion care transporta animale, in afara partii carosabile. Cum s-a produs accidentul Inspectoratul pentru Situatii .

Se inchid parcurile din Bucuresti, incepand cu 28 martie. Ce se intampla cu mai multe hoteluri din Capitala

Toate parcurile din Bucuresti se inchid incepand cu 28 martie 2020. Este o masura suplimentara pe care municipalitatea o ia pentru a limita raspandirea epidemiei de COVID-19. Mai multe hoteluri din Capitala vor fi puse la dispozitia medicilor. Se inchid parcurile din Bucuresti, din 28 martie Bilantul actual al epidemiei din Romania este de 1.

Lucrezi in mai multe locuri si intri in concediu de carantina? Primesti indemnizatie de la toti angajatorii

Persoanele care intra in concediu de carantina precum si in alte cateva tipuri de concedii) si lucreaza in mai multe locuri, beneficiaza de indemnizatie de la toti angajatorii, indiferent de indeplinirea conditiei stagiului de cotizare.

Marinar amenintat cu moartea de hoti. Infractorii au furat cateva zeci de litri de solutie dezinfectanta si mai multe sticle de bauturade pe un ponton de acostare

Doi barbati au fost condamnati la pedepse cu inchisoarea dupa ce au patruns prin efractie pe un ponton de acostare aferent celui mai mare spargator de gheata din flota Romaniei si au furat mai multe bunuri, iar dupa ce au fost surprinsi de un marinar, l-au amenintat pentru a trece sub tacere cele intamplate.

Digisport: Tara care a raportat de doua ori mai multe cazuri decat Romania, dar sfideaza in continuare pandemia de COVID-19. Recomandarile anuntate

Suedia este una dintre tarile europene care sfideaza pandemia de coronavirus. Asta desi pana in acest moment, nordicii au raportat 4. 028 de cazuri de infectare de doua ori mai multe decat in Romania) si 146 de decese fata de 65 la noi in tara).

Managerul Spitalului Focsani si mai multe cadre medicale s-au izolat la locul de munca

Managerul Spitalului Judetean Focsani, Constantin Mandrila, dar si mai multe cadre medicale ale unit.

285 de cadre medicale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus Cele mai multe, 181, sunt la Suceava

285 de cadre medicale, din care 91 de medici si 90 de asistenti, de la spitale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus. Cele mai multe cazuri - 181 - sunt la Suceava si in Bucuresti - 45.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )