Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mai multe spitale din Polonia au suspendat vaccinarile dupa ce au primit doar jumatate din dozele programate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multe spitale din Polonia au suspendat vaccinarile dupa ce au primit doar jumatate din dozele programate

Mai multe spitale din Polonia au raportat ieri ca au suspendat vaccinarile dupa ce nu au primit dozele programate, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta temporar, marti,in mai multe zone din Capitala si din judetele Ilfov si Giurgiu

In mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu va fi oprita alimentarea cu energie electrica pe parcursul zilei de marti, din cauza unor lucrari, informeaza E-Distributie Muntenia, potrivit Agerp.

BUCURESTI: Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6, fara caldura si apa calda din cauza unor avarii

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Capitalei au ramas fara caldura si apa calda din cauza unor avarii, scrie News.

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Bucurestiului, fara caldura si apa calda

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Capitalei au ramas fara caldura si apa calda din cauza unor avarii.

Circulatia trenurilor de calatori, afectata de fisurarea sinelor din cauza gerului, in mai multe zone din tara

Traficul feroviar a fost intrerupt marti dimineata din cauza unor fisuri aparute din cauza gerului pe calea ferata din mai multe zone din tara, a informat CFR Calatori.

Mai multe blocuri din Sectorul 6 nu au caldura. Temperatura medie a agentului care ajunge la consumatori este de 36-37 de grade Celsius

Bucurestenii continua sa inghete in case, chiar si atunci cand RADET nu raporteaza nicio avarie. in sectorul 6 al capitalei, temperatura agentului termic ajunge la consumatori intr-o medie de 36-37 de grade.

Mortii din Norvegia ii sperie pe australieni: oficialii cer mai multe informatii despre vaccinul Pfizer

Australia a comandat 10 milioane de doze de vaccin Pfizer dar acum sunt derutati si cauta mai multe informatii dupa ce mai multe persoane din Norvegia au murit la scurt timp dupa vaccinare, conform abc. net. au.

Cozi si scandal la vaccinare la Institutul Marius Nasta din Capitala. Manager: S-au suprapus mai multe probleme

Vaccinarea romanilor inclusi in cea de a doua etapa de vaccinare impotriva COVID-19 a inceput luni, dupa ce vineri a fost deschisa platforma de programari pentru aceasta etapa, care a functionat cu numeroase sincope si erori, inclusiv luni dimineata. La acest moment, mare parte din centrele de vaccinare care functioneaza sunt cele din spitale, unul dintre acestea fiind la Institutul Marius Nasta din Capitala, unde zeci de oameni au stat la coada, luni dimineata. Managerul spitalului, Beatrice Mahler, spune ca au fost mai multe probleme care s-au suprapus, una dintre ele fiind dublarea programarilor.

Statele Unite si mai multe guverne europene cer eliberarea imediata a lui Alexei Navalnii

Statele Unite si mai multe guverne europene au cerut eliberarea lui Alexei Navalnii, principalul opozant rus fiind retinut duminica, la revenirea la Moscova dupa ce a fost tratat in Germania in urma otravirii cu un agent neurotoxic.

Premiera: Putin peste 150 de cazuri noi de COVID-19 in Bucuresti Cluj, cele mai multe imbolnaviri raportate in ultima zi Topul judetelor

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 237 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in judetul Cluj, in timp ce in Bucuresti au fost raportate doar 153 de imbolnaviri, de 7 ori mai putin fata de o zi de luni, cand este raportat un numar mic de cazuri, fiind facute mai putine teste. Capitala are, contant, peste 900 de cazuri noi, cele mai multe, la nivel national.

Cum i-a uimit Gina Pistol pe toti admiratorii. Si mai multe vedete au reactionat imediat

Gina Pistol nu conteneste sa-i uimeasca pe cei care o urmaresc atenti pe retelele de socializare in cea mai frumoasa perioada din viata sa. Multe dintre vedetele din showbiz-ul romanesc au reacitionat si ele. Gina Pistol si-a uimit fanii din mediul online Gina Pistol are 40 de ani si se bucura de cea mai frumoasa .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )