Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mai multe state arabe au rupt legaturile cu Qatar, acuzand autoritatile din Doha ca ar sponsoriza actiuni teroriste

România Liberă România Liberă,
Mai multe state arabe au rupt legaturile cu Qatar, acuzand autoritatile din Doha ca ar sponsoriza actiuni teroriste

Mai multe state au rupt legaturile diplomatice cu Qatarul, in contextul in care acestea acuza autoritatile de la Doha ca sponsorizeaza terorismul si extremismul, informeaza site-ul France 24, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Conflict intre Qatar si mai multe state arabe. Arabia Saudita a inchis birourile televiziunii qatareze Al Jazeera

Arabia Saudita a inchis, luni, birourile televiziunii qatareze Al-Jazeera, la cateva ore dupa ruperea relatiilor cu Qatarul de catre regatul saudit si patru aliati ai sai.

Haos pe Aeroportul din Doha, dupa ce mai multe tari arabe au intrerupt relatiile diplomatice cu Qatar

E haos pe Aeroportul International Hamad de la Doha, zeci de zboruri fiind anulate sau redirectionate, luni dimineata,la doar cateva ore dupa ce mai multe tari arabe au anuntat intreruperea.

Panica in Qatar dupa ruperea relatiilor diplomatice cu mai multe tari arabe

Locuitorii din Doha au golit luni supermarketurile de lapte, orez, pui si alte produse alimentare, intr-o reactie de panica dupa ce Egiptul, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite si Bahreinul au rupt relatiile diplomatice cu Qatarul, transmite AFP, citat de Agerpres.

MAE a emis o alerta de calatorie in Qatar. Statele arabe au rupt legaturile cu Doha, din cauza acuzatiilor potrivit carora ar sponsoriza actiuni teroriste

MAE a emis o alerta de calatorie in Qatar. Romanii care doresc sa calatoreasca in aceasta tara sunt avertizati ca, momentan, frontierele terestre, aeriene si navale cu Regatul Arabiei Saudite sunt inchise, urmand ca masuri similare sa fie luate si de Emiratele Arabe Unite si Regatul Bahrain Arabia Saudita, Bahrain, Emiratele Arabe Unite si Egiptul au rupt legaturile diplomatice cu Qatar. Aceste state acuza autoritatile de la Doha ca sponsorizeaza terorismul si extremismul, informeaza France 24.

Pretul petrolului a crescut, dupa ce mai multe tari din Golf au rupt legaturile diplomatice cu Qatar

Pretul petrolului a explodat dupa ce patru state au rupt legaturile cu Qatarul, dupa ce au acuzat autoritatile de la Doha ca ar sponsoriza terorismul.

Patru tari arabe au rupt legaturile diplomatice cu Qatar, acuzandu-i de sprijinirea terorismului

Arabia Saudita, Egiptul, Bahrain si Emiratele Arabe Unite au rupt legaturile diplomatice cu Qatas, acuzandu-i de destabilizarea regiunii si de sprijinirea terorismului. Cele patru tari arabe sustin ca.

Qatarul, acuzat ca sponsorizeaza terorismul mondial. Sase tari arabe au rupt legaturile cu regimul de la Doha aruncand pretul petrolului in aer

Pretul petrolului a crescut enorm dupa ce Arabia Saudita, Bahrain, Emiratele Arabe Unite si Egiptul au incetat legaturile cu Qatarul spunand ca acest stat sponsorizeaza terorismul, informeaza.

Mai multe gospodarii din Resita, inundate, dupa ploile torentiale de luni seara

Mai multe gospodarii din Resita au fost inundate, luni, in urma unor ploi torentiale. Astfel, a fost necesara interventia pompierilor, pentru a evacua apa.

Mai multe judete, vizate de un cod galben de inundatii

Mai multe atentionari de cod galben de inundatii au fost emise, luni, de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Panica in Statele Unite: Mai multe persoane au fost impuscate mortal in Orlando (FOTO)

UPDATE:Politia americana a confirmat ca mai multe persoane au decedat in urma incidentului armat. Ofiteri din FBI au fost detasati la fata locului pentru a cerceta evenimentul. Politia americana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )