Libnet.ro
UNICEF

12:00

Panica in Qatar dupa ruperea relatiilor diplomatice cu mai multe tari arabe

Hotnews Hotnews,
 Panica in Qatar dupa ruperea relatiilor diplomatice cu mai multe tari arabe

Locuitorii din Doha au golit luni supermarketurile de lapte, orez, pui si alte produse alimentare, intr-o reactie de panica dupa ce Egiptul, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite si Bahreinul au rupt relatiile diplomatice cu Qatarul, transmite AFP, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Sauditii au inchis birourile televiziunii Al-Jazeera, la doar cateva ore dupa intreruperea relatiilor diplomatice cu Qatar

Autoritatile saudite au inchis luni seara birourile locale ale televiziunii qatareze Al-Jazeera, la doar cateva ore dupa ce o alianta de tari arabe condusa de Riad a anuntat intreruperea temporara a relatiilor diplomatice cu Doha, transmite Haaretz, citat de News. ro.

Conflict intre Qatar si mai multe state arabe. Arabia Saudita a inchis birourile televiziunii qatareze Al Jazeera

Arabia Saudita a inchis, luni, birourile televiziunii qatareze Al-Jazeera, la cateva ore dupa ruperea relatiilor cu Qatarul de catre regatul saudit si patru aliati ai sai.

Haos pe Aeroportul din Doha, dupa ce mai multe tari arabe au intrerupt relatiile diplomatice cu Qatar

E haos pe Aeroportul International Hamad de la Doha, zeci de zboruri fiind anulate sau redirectionate, luni dimineata,la doar cateva ore dupa ce mai multe tari arabe au anuntat intreruperea.

Mai multe state arabe au rupt legaturile cu Qatar, acuzand autoritatile din Doha ca ar sponsoriza actiuni teroriste

Mai multe state au rupt legaturile diplomatice cu Qatarul, in contextul in care acestea acuza autoritatile de la Doha ca sponsorizeaza terorismul si extremismul, informeaza site-ul France 24, potrivit Mediafax.

Panica in Statele Unite: Mai multe persoane au fost impuscate mortal in Orlando (FOTO)

UPDATE:Politia americana a confirmat ca mai multe persoane au decedat in urma incidentului armat. Ofiteri din FBI au fost detasati la fata locului pentru a cerceta evenimentul. Politia americana.

Mai multe gospodarii din Resita, inundate, dupa ploile torentiale de luni seara

Mai multe gospodarii din Resita au fost inundate, luni, in urma unor ploi torentiale. Astfel, a fost necesara interventia pompierilor, pentru a evacua apa.

Mai multe judete, vizate de un cod galben de inundatii

Mai multe atentionari de cod galben de inundatii au fost emise, luni, de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Furtuni puternice in mai multe judete din tara, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni noi atentionari nowcasting Cod galben de furtuna, valabile in mai multe localitati din judetele Cluj, Bihor si Suceava, in urmatoarele.

Femeia care si-a omorat fiul cu mai multe lovituri de ciocan, condamnata definitiv la ani grei de inchisoare

Lucia Groza 64 de ani), femeia din Ploiesti care in toamna anului trecut si-a omorat baiatul in varsta de 41 de ani cu mai multe lovituri de ciocan, a fost condamnata definitiv la 12 ani de inchisoare.

Premierul britanic: Mai multe atacuri au fost oprite la timp

Ultimele atacuri din Londra sunt conectate intre ele, a declarat duminica premierul britanic Theresa May. Mai multe atacuri au fost oprite la timp, a precizat ea. Bilantul atentatului comis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )