Libnet.ro
UNICEF

08:45

Mai multe trenuri regio au fost anulate pana maine dimineata, din cauza Codului rosu de viscol si vant

Hotnews Hotnews,
 Mai multe trenuri regio au fost anulate pana maine dimineata, din cauza Codului rosu de viscol si vant

CFR a anuntat ca mai multe trenuri regio au fost anulate ca urmare a avertizarilor de cod rosu emise de Administratia Nationala de Meteorologie de viscol puternic, rafale de vant si vizibilitate redusa. continuă pe Hotnews

LIVETEXT VIDEO Viscolul si vantul puternic creeaza probleme in tara Circulatia rutiera va fi inchisa pe toate drumurile nationale din Buzau, Braila si Tulcea, dar si pe o portiune din DN1 A Mai multe trenuri regio au fost anulate

Traficul rutier a inceput sa fie afectat de precipitatii, viscol si vantul puternic care darama copaci pe partea carosabila. De asemenea, cursurile vor fi suspendate joi in scolile din judetele Braila, Buzau, Calarasi si Ialomita, din cauza viscolului si a vantului puternic, fiind anuntat cod rosu de vreme rea, a anuntat Ministerul Educatiei. Toate porturile din Constanta si-au suspendat activitatea, iar CFR a anuntat ca mai multe trenuri regio au fost anulate.

Trenuri anulate in sud-estul tarii din cauza viscolului

Ca urmare a avertizarilor de Cod rosu emise de Administratia Nationala de Meteorologie si in baza restrictiilor de circulatie date de Comandamentul Central Operational de Iarna, coordonat de CFR Infrastructura, in intervalul orar 22. 00 5 februarie) 08. 00 6 februarie) vor fi anulate mai multe trenuri Regio care circula in sud-estul tarii.

Zapada a inceput sa faca probleme in tara. Se circula cu dificultate pe mai multe drumuri

Zapada face probleme in tara, dupa ce meteorologii au instituit mai multe coduri galbene si portocalii pentru Romania care vizeaza intensificari ale vantului, ninsori viscolite si cantitati insemnate de precipitatii, valabile pana joi dimineata.

Mai multe OUG pe fonduri europene au fost aprobate marti: Bani europeni pentru racordarea la gaze. Finalizarea unor proiecte pentru a evita returnarea a 2 miliarde lei

Printre cele 25 de Ordonante de Urgenta, se afla mai multe referitoare la fondurile europene. Unul dintre proiecte vizeaza masuri financiare in vederea finalizarii proiectelor fazate finantate din fondurile Uniunii Europene aferente perioadei de programare 2014-2020. Sunt mai multe proiecte, mai ales in zona de apa-canalizare. Daca nu sunt inchise aceste proiecte, Romania risca sa returneze Comisiei Europene circa 2 miliarde lei.

Animals International depune plangere la DNA, pentru ca in nava rasturnata la Midia erau mai multe oi decat au fost declarate: Coruptie sistemica a autoritatilor romane

Organizatia Animals International a anuntat luni ca va face plangere la DNA dupa ce s-a descoperit ca in nava rasturnata in Portul Midia erau mai multe oi decat au fost declarate la plecarea vasului,.

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din tara si camioane care nu pot inainta Portul Midia si Bara Sulina, inchise din cauza vantului. Vremea rea cuprinde tara

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, marti seara, pe mai multe artere din tara, din cauza zapezii, a vantului si a vizibilitatii reduse. in judetul Harghita, pe DN 15, mai multe camioane nu pot inainta, dar se circula in conditii de iarna si pe DN 13 B. De asemenea, din cauza vantului, au fost inchise Portul Midia si Bara Sulina.

Mai multe caprioare otravite au fost gasite pe un fond de vanatoare din Olt

Sapte caprioare au fost descoperite fara suflare pe un fond de vanatoare de langa comuna Balteni, in Olt. Animalele au murit cel mai probabil din cauza unor substante raticide.

Atac de natura terorista la Londra. Ce purta atacatorul care a injunghiat mai multe persoane

Cartierul Streatham din Londra a devenit scena primului atac de natura terorista dupa Brexit. Trei persoane au fost ranite prin injunghiere, duminica la pranz. Politia a intervenit si a deschis focul. Atacatorul a murit. Atac de natura terorista la Londra Un barbat a injunghiat trei persoane, duminica, in jurul orei locale 14. 00, in carierul londonez .

Vantul puternic a lasat in bezna mai multe localitati din Dambovita

Urmare a vantului foarte puternic, mai multe localitati din judetul Dambovita au probleme in alimentarea cu energie electrica. Potrivit raportului operativ de la Electrica, la ora 20:00, in judetul Dambovita erau afectate mai multe localitati.

Mai multe localitati din judetul Vaslui au ramas fara curent electric din cauza vantului foarte puternic

Urmare a vantului foarte puternic mai multe localitati din judetul Vaslui inregistreaza probleme in alimentarea cu energie electrica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2645 seconds )