Libnet.ro
UNICEF

16:15

Mai multe caprioare otravite au fost gasite pe un fond de vanatoare din Olt

Antena3 Antena3,
Mai multe caprioare otravite au fost gasite pe un fond de vanatoare din Olt

Sapte caprioare au fost descoperite fara suflare pe un fond de vanatoare de langa comuna Balteni, in Olt. Animalele au murit cel mai probabil din cauza unor substante raticide. continuă pe Antena3

Caprioare otravite, gasite pe un fond de vanatoare din Olt

Sapte caprioare au fost gasite moartepe un fond de vanatoare de langa comuna Balteni, judetul Olt. Caprioarele ar fi murit otravite cu raticid, substanta folosita pentru combaterea soarecilor,.

VIDEO Cum identifici un rasist? Mai multe persoane au fost arestate in cadrul unui protest fata de prezenta din ce in ce mai mare a politiei la metroul din New York Oamenii cer transport public gratuit

Sute de persoane s-au strans vineri seara sa protesteze la Grand Central Terminal in New York fata de prezenta din ce in ce mai mare a politiei la metrou, iar mai multe persoane au fost arestate, relateaza The Guardian. Demonstrantii cer si transport gratuit, potrivit presei straine.

Animals International depune plangere la DNA, pentru ca in nava rasturnata la Midia erau mai multe oi decat au fost declarate: Coruptie sistemica a autoritatilor romane

Organizatia Animals International a anuntat luni ca va face plangere la DNA dupa ce s-a descoperit ca in nava rasturnata in Portul Midia erau mai multe oi decat au fost declarate la plecarea vasului,.

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din tara si camioane care nu pot inainta Portul Midia si Bara Sulina, inchise din cauza vantului. Vremea rea cuprinde tara

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, marti seara, pe mai multe artere din tara, din cauza zapezii, a vantului si a vizibilitatii reduse. in judetul Harghita, pe DN 15, mai multe camioane nu pot inainta, dar se circula in conditii de iarna si pe DN 13 B. De asemenea, din cauza vantului, au fost inchise Portul Midia si Bara Sulina.

Atac de natura terorista la Londra. Ce purta atacatorul care a injunghiat mai multe persoane

Cartierul Streatham din Londra a devenit scena primului atac de natura terorista dupa Brexit. Trei persoane au fost ranite prin injunghiere, duminica la pranz. Politia a intervenit si a deschis focul. Atacatorul a murit. Atac de natura terorista la Londra Un barbat a injunghiat trei persoane, duminica, in jurul orei locale 14. 00, in carierul londonez .

Zapada a inceput sa faca probleme in tara. Se circula cu dificultate pe mai multe drumuri

Zapada face probleme in tara, dupa ce meteorologii au instituit mai multe coduri galbene si portocalii pentru Romania care vizeaza intensificari ale vantului, ninsori viscolite si cantitati insemnate de precipitatii, valabile pana joi dimineata.

Cod portocaliu si cod galben de ninsori viscolite in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis alerte de cod galben si portocaliu in mai multe zone din tara de intensificari ale vantului si cantitati de precipitatii si ninsori viscolite.

Avertizari meteo de ninsori si viscol in mai multe zone ale tarii

ANM a emis, luni, mai multe Coduri galbene si portocalii de ninsori, viscol si ploi in zonele de munte, dar si in alte judete ale tarii.

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe locul 2 si a devenit jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive in Top 10

Semifinalista la Australian Open, Simona Halep a urcat de pe locul trei pe locul doi in clasamentul WTA, dat publicitatii luni. in plus, romanca a atins o borna impresionanta in tenisul mondial feminin, devenind jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive in Top 10 WTA.

Mai multe minti luminate la PSD. Cum se va schimba componenta structurii de conducere a partidului

Presedintele PSD Maramures Gabriel Zetea a anuntat, sambata, ca, in urma discutiilor din interiorul conducerii partidului, s-a stabilit sa se modifice Statutul PSD astfel incat sa se includa in CEx primarii municipiilor resedinta de judet si a presedintilor consiliilor judetene. Mai multe minti luminate, a adaugat Zetea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )