Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mai multe voci din Partidul Conservator cer demisia premierului Theresa May, spune un fost ministru

Hotnews Hotnews,
 Mai multe voci din Partidul Conservator cer demisia premierului Theresa May, spune un fost ministru

Un grup de 30 de deputati s-a format in cadrul Partidului conservator pentru a cere demisia premierului britanic Theresa May, a afirmat vineri un fost ministru, care solicita alegere unui nou lider in fruntea Tories, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Mai multe inregistrari din timpul atacului din Las Vegas au fost date publicitatii. Cum au actionat politistii - VIDEO

Politia din Las Vegas a facut publice mai multe inregistrari din timpul atacului din Las Vegas, realizate cu camerele de corp ale politistilor. intr-o conferinta de presa, politia din Vegas a.

Cod galben de vant in mai multe judete din tara. Rafalele vor atinge chiar si o suta de kilometri la ora

Meteorologii au emis, joi seara, o avertizare cod galben de vant puternic pentru diferite zone din opt judete. Potrivit meteorologilor, in zonele de munte din judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si.

Alerta meteo. Cod galben de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis atentionari cod galben de vant pentru zonele de munte din judetele Cluj, Bistrita-Nasaud, Maramures, Bacau, Neamt si Suceava. in judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si.

Premierul Marii Britanii, presat sa demisioneze! SCANDAL LA LONDRA

Premierul britanic, Theresa May a declarat vineri ca Guvernul nu sustine demisia ei chiar daca mai multe voci din Partidul Conservator au solicitat acest fapt, relateaza digi24. ro. Premierul britanic le-a.

Marea Britanie. Un grup din Partidul Conservator incearca inlaturarea din functia de premier a Theresei May

Fostul presedinte al Partidului Conservator, Grant Shapps, a afirmat vineri ca aproximativ 30 de parlamentari britanici sprijina ideea inlocuirii premierului Theresa May, iar printre acestia se afla atat sustinatori, cat si opozanti ai iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Mai multe ONG-uri cer partenerilor de dezvoltare oprirea temporara a finantarii pentru Republica Moldova

Mai multe organizatii ale societatii civile solicita partenerilor de dezvoltare sa opreasca temporar finantarea reformelor care nu produc rezultate palpabile si durabile pana in momentul in care acestea vor deveni vizibile in Republica Moldova, precum si sa sprijine acele domenii in care exista un astfel de angajament, transmite IPN.

Un nou scandal sexual la Hollywood: un producator premiat cu Oscar este acuzat ca a hartuit mai multe actrite si foste angajate: ce povestesc femeile

Producatorul Harvey Weinstein, premiat cu Oscar pentru Shakespeare in Love 1998), a fost acuzat de mai multe femei de hartuire sexuala, intre care si actrita Ashley Judd. Acum le cere scuze vicitimelor si ameninta ca va da in judecata publicatia New York Times pentru defaimare.

Un nou scandal sexual la Hollywood: un producator, premiat cu Oscar, este acuzat ca a hartuit mai multe actrite si foste angajate: ce povestesc femeile

Producatorul Harvey Weinstein, premiat cu Oscar pentru Shakespeare in Love 1998), a fost acuzat de mai multe femei de hartuire sexuala, intre care si actrita Ashley Judd. Acum le cere scuze vicitimelor si ameninta ca va da in judecata publicatia New York Times pentru defaimare.

Incendiu la groapa de gunoi de la Tecuci. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

O suprafata de aproximativ 500 de metri patrati a fost afectata astazi dimineata de un incendiu, a carui cauza nu se cunoaste inca. Reprezentantii ISU Galati au trimis in zona mai multe autospeciale pentru lichidarea focului.

Renault reduce masiv oferta diesel. In schimb lanseaza mai multe electrice si chiar hibride

Grupul Renault va reduce masiv oferta de motoare diesel si va lansa mai multe masini electrice, chiar si unele hibride cunoscut fiind faptul ca Alianta Renault Nissan nu a mizat pe hibride pana acum, preferand automobile 100% electrice. Din trei familii de motoare diesel, Grupul Renault va ramane cu o singura familie de propulsoare pe motorina, iar oferta de motorizari diesel, per ansamblu, va fi redusa cu 50% pana in 2022, a anuntat compania franceza, cu ocazia prezentarii unui plan de actiune pe cinci ani 2017-2022).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )