Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mai multi bucuresteni din Sectorul 6 al Capitalei se plng pe retele de socializare ca apa furnizata de Apa Nova miroase foarte puternic a clor. Reactia companiei

Hotnews Hotnews,
 Mai multi bucuresteni din Sectorul 6 al Capitalei se plng pe retele de socializare ca apa furnizata de Apa Nova miroase foarte puternic a clor. Reactia companiei

Mai multi bucuresteni din Sectorul 6 al Capitalei se plang pe retele de socializare ca apa furnizata de Apa Nova miroase foarte puternic a clor, nefiind adecvata pentru gatit sau baut. Reprezentantii Ana Nova recunosc ca este o problema din cauza topirii bruste a depunerilor de gheata si zapada si anunta ca s-au luat masuri suplimentare de tratare, dar spun ca apa este potabila si respecta standardele de calitate. continuă pe Hotnews

Mai multi bucuresteni din Sectorul 6 al Capitalei se plng pe retele de socializare ca apa furnizata de Apa Nova miroase foarte puternic a clor

Mai multi bucuresteni din Sectorul 6 al Capitalei se plang pe retele de socializare ca apa furnizata de Apa Nova miroase foarte puternic a clor, nefiind adecvata pentru gatit sau baut. Reprezentantii Ana Nova recunosc ca este o problema din cauza topirii bruste a depunerilor de gheata si zapada si anunta ca s-au luat masuri suplimentare de tratare, dar spun ca apa este potabila si respecta standardele de calitate.

Tot mai multi soferi reclama situatii paradoxale. Unele firme au dublat pretul politei RCA

Politele RCA s-au scumpit pentru unii soferi. Acestia acuza firmele de asigurari ca umfla nejustificat preturile. Tot mai multi soferi reclama situatii paradoxale. Unele firme au dublat pretul.

FOTO Panouri anti-vaccinare n mai multe localitati din tara n ziua declararii epidemiei de gripa

Panouri anti-vaccinare au fost amplasate in mai multe localitati din tara, miercuri, chiar in ziua in care Ministerul Sanatatii a declarat epidemia de gripa, relateaza Mediafax. Panourile au fost amplasate, miercuri, in Targu Mures, pe str. Gheorghe Doja, in judetul Brasov pe drumul spre Predeal, in localitatile Corunca si Tarnaveni, din judetul Mures, precum si in judetul Cluj.

Cea mai puternica Dacie din istorie, la vanzare si in Romania. Uite cat costa noul Duster de 150 CP

Cea mai puternica Dacie din istorie, noul Duster cu motor turbo de 1. 3 litri si 150 CP s-a lansat si in Romania. Preturile de vanzare pornesc de la 15. 750 de euro, iar clientii au la dispozitie doua versiuni de echipare.

DRAGNEA: Comunitatile locale vor avea cel mai mare buget din istorie

Comunitatile locale vor avea, in 2019, cel mai mare buget din istoria tarii noastre, circa 77 miliarde lei.

Cea mai curata apa din lume se afla in Romania

Romania gazduieste sapte izvoare in Muntii Bucegi, la 1. 300 metri altitudine. Apa lor e considerata cea mai curata apa din lume. Izvoarele se afla intre frumoasele Lacuri Bolboci si Scropoasa, la cota 1.

Toti banditii vor sa fie ARESTATI de ea! Cea mai sexy politista din Romania RUPE internetul: Uite ce poze DE INFARCT a postat (FOTO)

Cea mai nonconformista politista din Romania a starnit uimirea colegilor sai dupa ce si-a impodobit trupul cu tatuaje si a publicat o multime de fotografii cu ea in ipostaze provocatoare. Atena Elena.

increderea americanilor in economie a scazut la cel mai redus nivel din ultimul an

Increderea americanilor in economie a scazut in ianuarie la cel mai redus nivel din ultimul an si jumatate, din cauza blocarii activitatii institutiilor guvernamentale si a turbulentelor de pe pietele financiare.

Cel mai nou cuplu din showbiz. El are 34 de ani, ea e cu 16 ani mai mare si o iubesc toti romanii (FOTO)

Cel mai nou cuplu din showbiz face furori in toata lumea. Este vorba despre faimoasa Celine Dion. La 3 ani de la moartea sotului sau, Renee Angelil, a iesit soarele pe strada cantaretei. Aceasta s-a.

Marius Copil la cea mai buna clasare din cariera

Jucatorul Marius Copil atinge in aceasta saptamana cea mai buna clasare din cariera in ierarhia ATP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )