Libnet.ro
UNICEF

18:15

DRAGNEA: Comunitatile locale vor avea cel mai mare buget din istorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DRAGNEA: Comunitatile locale vor avea cel mai mare buget din istorie

Comunitatile locale vor avea, in 2019, cel mai mare buget din istoria tarii noastre, circa 77 miliarde lei. continuă pe Ziarul Bursa

Primarii, din nou la usa premierului. Dragnea:Comunitatile locale vor avea in 2019 cel mai mare buget din istorie. De acum, ei vor avea painea si cutitul

Reprezentantii Asociatiei Municipiilor din Romania, printre care Robert Negoita, Gabriela Firea si Gheorghe Falca, au mers, miercuri, din nou la Guvern pentru a discuta de banii pe care Executivul ii va da primariilor. Liviu Dragnea a fost cel care a subliniat ca solicitarile primarilor vor fi rezolvate si vor primi cel mai mare buget din istoria Romaniei.

Aeroportul din Dubai, cel mai slab ritm de crestere din ultimul deceniu, insa isi pastreaza titlul de cel mai mare aeroport din lume

Aeroportul International din Dubai a inregistrat 89,1 milioane de pasageri in 2018, ratandu-si tinta pe care si-a propus-o, insa cu toate acestea a ramas cel mai mare aeroport international din lume, transmite Reuters, citat de Agerpres .

Proprietarii eMag si OLX cumpara cel mai mare portal de anunturi din Rusia

Grupul sud-african de e-comert si media Naspers, proprietarul eMag si OLX, va incheia un acord pentru preluarea integrala a portalului rusesc de anunturi Avito, cel mai mare din Rusia si al treilea cel mai mare din lume , dupa site-ul american Craiglist si platforma chineza 58. com.

DEVANSAND TOYOTA SI RENAULT-NISSAN: Volkswagen, cel mai mare constructor auto mondial

Constructorul auto japonez Toyota Motor Corporation a anuntat astazi ca anul trecut a vandut 10,59 milioane de vehicule la nivel mondial, mai putin decat cele 10,83 milioane vehicule livrate de rivalul german Volkswagen, transmite Bloomberg.

Dragnea se intrece pe sine cu promisiunile: Comunitatile locale vor avea in 2019 cel mai mare buget din istoria Romaniei

Liviu Dragnea promite comunitatilor locale ca vor aveacel mai mare buget din istoria Romaniei. Asta chiar in contextul in care primarii sunt revoltati ca vor avea pentru dezvoltare locala chiar mai.

Dragnea se intrece pe sine cu promisiunile: Comunitatile locale vor avea in 2019 cel mai mare buget din istoria Romaniei! Mai mult pentru cei saraci, fara pierderi la cei bogati

Liviu Dragnea promite comunitatilor locale ca vor aveacel mai mare buget din istoria Romaniei. Asta chiar in contextul in care primarii sunt revoltati ca vor avea pentru dezvoltare locala chiar mai.

Liberalul Ionel Danca, dupa noile promisiuni ale liderului PSD: Domnu Dragnea, nu mai prostiti lumea! Mintiti cu cifrele pe masa

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, reactioneaza dupa ce Liviu Dragnea a promis comunitatilor locale ca vor avea cel mai mare buget din istoria Romaniei. Totul, in contextul in care primarii sunt.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cea mai benefica Luna Noua in Varsator. incepe o perioada plina de oportunitati - Balantele se bucura mult!

Luna Noua in Varsator are loc pe 4 februarie 2019 si aduce numai lucruri bune pentru trei dintre semnele zodiacale. HOROSCOP GEMENI- Esti pe punctul de a te imbarca intr-o noua calatorie fascinanta.

PLASAMENTE ALTERNATIVE Mihail Kogalniceanu, cel mai mare colectionar de arta al romanilor

Acum 160 de ani, Alexandru Ioan Cuza, recent ales domnitor al Moldovei, patea acelasi lucru si la Bucuresti. Este una dintre acele actiuni geniale ale politicienilor romani care au facut Romania ce o mosteniram.

Aeroportul din Dubai - cel mai mare aeroport international din lume

Aeroportul International din Dubai a inregistrat 89,1 milioane de pasageri, in 2018.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )