Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mai multi consilieri militari iranieni au fost ucisi in regiunea Alep

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multi consilieri militari iranieni au fost ucisi in regiunea Alep

Treisprezece consilieri militari iranieni au fost ucisi si 21 au fost raniti in ultimele zile in luptele care au avut loc in regiunea Alep din nordul Siriei, potrivit presei iraniene, citate de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

NATO: Cei doi militarii romani au fost ucisi de doi indivizi imbracati in uniforma armatei afgane

Un purtator de cuvant al operatiunii Resolute Support a declarat ca cei doi militari romani care au murit sambata in Afganistan au fost ucisi de doi indivizi care purtau.

Siria: Peste 50 de jihadisti au fost ucisi de artileria turca

Peste 55 de militanti ai gruparii jihadiste Stat Islamic au fost ucisi de artileria turca in apropierea orasului sirian Alep, informeaza Reuters. Turcii au lovit punctele strategice ale jihadistilor.

Doi soldati turci au fost ucisi in urma exploziei unei bombe in sud-estul tarii

Doi soldati turci au fost ucisi duminica in explozia unei bombe la Nusaybin, in sud-estul tarii, unde au loc confruntari intre fortele de securitate si rebelii Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), a afirmat un responsabil militar, citat de agentia Belga, preluata de dhnet. be.

Opt politisti au fost ucisi in Egipt de barbati inarmati care purtau masti

Ministerul de Interne a declarat ca opt politisti imbracati civil au fost ucisi, intr-un atac comis asupra unui vehicul al fortelor de ordine in provincia Helwan, la sud de capitala egipteana Ca.

Top 10: Filmele romanesti cu cei mai multi spectatori in ultimii 5 ani

Afla din slide-urile urmatoare care au fost filmele romanesti care au atras cei mai multi spectatori in cinematografe in perioada 2011-2015, potrivit datelor Centrului National al Cinematografiei si Cinemagia .

Mai multi sobolani, surprinsi in curtea interioara a Spitalului Judetean Arges (VIDEO)

Un barbat a filmat, joi seara, mai multi sobolani care se plimbau prin curtea interioara a Spitalului Judetean Arges. Reprezentantii unitatii spitalicesti au declarat ca vor intensifica actiunile de.

Mai multi ministri asteptati joi la Palatul Victoria pentru a fi evaluati de premierul Ciolos

Mai multi ministri sunt asteptati joi la Palatul Victoria pentru discutii cu prim-ministrul Dacian Ciolos, pe tema activitatii lor in ministerele pe care le conduc, urmand ca vineri sa fie facute publice concluziile acestor intalniri, potrivit unor surse din presa.

Mai multi ministri sunt asteptati astazi la Palatul Victoria, pentru a fi evaluati de premierul Ciolos

Mai multi ministri sunt asteptati astazi la Palatul Victoria, pentru discutii cu prim-ministrul Dacian Ciolos, pe tema activitatii lor in ministerele pe care le conduc, urmand ca vineri sa fie facute publice concluziile acestor intalniri, potrivit unor surse din presa.

Cei mai buni marinari militari vor fi premiati. Evenimentul este legat de implinirea unui secol de la Primul Razboi Mondial

Concursul Omul anului 2015 in Fortele Navale a ajuns la final, iar castigatorii vor fi anuntati in cadrul unei ceremonii care va avea loc sambata, 7 mai, la Sala de festivitati a Fortelor Navale din Constanta.

Speram ca PSD sa aiba mai multi primari decat are la ora actuala

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat astazi, la Slatina, ca spera ca partidul pe care il conduce sa castige mai multe primarii decat are la ora actuala, informeaza surse din media.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )