Libnet.ro
UNICEF

01:05

Siria: Peste 50 de jihadisti au fost ucisi de artileria turca

B1 B1,
Siria: Peste 50 de jihadisti au fost ucisi de artileria turca

Peste 55 de militanti ai gruparii jihadiste Stat Islamic au fost ucisi de artileria turca in apropierea orasului sirian Alep, informeaza Reuters. Turcii au lovit punctele strategice ale jihadistilor. continuă pe B1

Mai multi consilieri militari iranieni au fost ucisi in regiunea Alep

Treisprezece consilieri militari iranieni au fost ucisi si 21 au fost raniti in ultimele zile in luptele care au avut loc in regiunea Alep din nordul Siriei, potrivit presei iraniene, citate de AFP.

Doi soldati turci au fost ucisi in urma exploziei unei bombe in sud-estul tarii

Doi soldati turci au fost ucisi duminica in explozia unei bombe la Nusaybin, in sud-estul tarii, unde au loc confruntari intre fortele de securitate si rebelii Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), a afirmat un responsabil militar, citat de agentia Belga, preluata de dhnet. be.

Opt politisti au fost ucisi in Egipt de barbati inarmati care purtau masti

Ministerul de Interne a declarat ca opt politisti imbracati civil au fost ucisi, intr-un atac comis asupra unui vehicul al fortelor de ordine in provincia Helwan, la sud de capitala egipteana Ca.

NATO: Cei doi militarii romani au fost ucisi de doi indivizi imbracati in uniforma armatei afgane

Un purtator de cuvant al operatiunii Resolute Support a declarat ca cei doi militari romani care au murit sambata in Afganistan au fost ucisi de doi indivizi care purtau.

Peste 50 de gropi comune descoperite in Irak, intr-un teritoriu care s-a aflat sub controlul Statului Islamic

Peste 50 de gropi comune au fost descoperite in Irak, intr-un teritoriu aflat in trecut sub controlul jihadistilor din gruparea Statul Islamic, dintre care trei pe un teren de fotbal din Ramadi, a anuntat vineri emisarul special ONU in aceasta tara, relateaza AFP.

Formula 1, varianta Junior: Peste 50 de piloti s-au prezentat la Campionatul national de Karting (VIDEO)

Adrenalina la maximum la Campionatul national de Karting, competitie aflata la prima etapa. Peste 50 de piloti au venit la start. Printre acestia s-au numarat si copii de 5 ani, dar si seniori trecuti de 50 de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )