Libnet.ro
UNICEF

20:45

Mai multi elevi au ajuns la spital, dupa ce li s-a pus in clasa o lampa cu ultraviolete

România Liberă România Liberă,
Mai multi elevi au ajuns la spital, dupa ce li s-a pus in clasa o lampa cu ultraviolete

Mai multi elevi ai unei scoli din Brasov au fost trimisi la spital pentru ingrijiri medicale, dupa c. continuă pe România Liberă

BRASOV: Ce spune directoarea unei SCOLI despre incidentul in care o lampa A AFECTAT mai multi copii

Parintii mai multor elevi de la Scoala Gimnaziala Numarul 11 ,,Stefan Octavian Iosif din Brasov s-au plans ca cei mici dupa ce au venit de la scoala au avut diverse probleme cu ochii din cauza, se pare,.

Lora, la spital dupa ce si-a inmormantat mama. Ce s-a intamplat cu artista

Lora trece printr-o perioada extrem de grea, deoarece, recent, artista si-a inmormantat mama, care a murit rapusa de o boala nemilioasa. Mai mult, Lora a luat si o pauza de la retelele de socializare, pentru a se linisti si pentru a-si vedea de viata personala. in urma cu cateva zile, Lora si-a condus mama pe .

Mai multi salvamontisti au murit in timp ce incercau sa salveze alte persoane. Au fost surprinsi de o avalansa (VIDEO)

Mai multi salvamontisti din Turcia au fost dati disparuti, miercuri, dupa ce au fost loviti de o avalansa ce a avut loc in estul Turciei, chiar in timpul unei misiuni in care trebuiau sa gaseasca alte.

UPDATE Doua avalanse au facut PRAPAD in estul Turciei. Sunt deja zeci de morti, iar mai multi salvamontisti au ramas prinsi sub zapada (FOTO, VIDEO)

35: Cel putin 28 de oameni si-au pierdut viata miercuri, dupa ce doua avalanse s-au produs in acelasi loc, in provincia Van din estul Turciei. Mai multi salvamontisti, care fusesera trimisi la.

VICTOR PONTA ANUNTA CA VA VOTA MOTIUNEA PSD: Probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune

Victor Ponta a anuntat, miercuri, cu doua ore inainte de motiune, ca el va vota motiunea de cenzura a PSD si probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune.

GATA! Se modifica FORMULA DE CALCUL a PENSIEI! VEZI LISTA cu ROMANII care vor primi cu 21% MAI MULTI BANI

Vesti bune pentru mai multi pensionari din Romania. RUNELE ANUNTA SFARSITUL! MIHAI VOROPCHIEVICI, DEZVALUIRI APOCALIPTICE: AM INTRAT iN ERA VARSATORULUI Noua lege a pensiilor ar avea numai.

HOROSCOP. Cum sa ai mai multi bani, in functie de zodie. Trucuri care te ajuta sa te imbogatesti

Semnul zodiacal sub care ne aflam ne poate ajuta sa actionam in asa fel, incat sa castigam mai multi bani sau chiar sa ne imbogatim.

Atac terorist in Londra. Mai multi oameni ar fi fost injunghiati pe strada

Politia britanica a impuscat un barbat in Streatham, in sudul Londrei, in ceea ce a calificat drept un incident de natura terorista in care se crede ca mai multi oameni au fost injunghiati, a anuntat duminica Politia Metropolitana, citata de Reuters.

Tanar din Iasi, injunghiat in cap. A fost implicat intr-un scandal violent cu mai multi indivizi beti

Un tanar a fost dus de urgenta la un spital din Iasi, dupa ce a fost injunghiat in cap.

Situatie revoltatoare in Cluj. Mai multi localnici au facut petitie impotriva unui angajator care a adus 22 de sri lankezii: Mi-au spus ca le-am stricat strada, ca e zona de lux

Scandal cumplit pe o strada din Cluj, dupa ce un anagajator a adus legal 22 de srilankezi. Localnicii l-au hartuit pe angajator si au semnat chiar si o petitie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )