Libnet.ro
UNICEF

00:07

Atac terorist in Londra. Mai multi oameni ar fi fost injunghiati pe strada

Antena3 Antena3,
Atac terorist in Londra. Mai multi oameni ar fi fost injunghiati pe strada

Politia britanica a impuscat un barbat in Streatham, in sudul Londrei, in ceea ce a calificat drept un incident de natura terorista in care se crede ca mai multi oameni au fost injunghiati, a anuntat duminica Politia Metropolitana, citata de Reuters. continuă pe Antena3

Incident terorist la Londra: Mai multi oameni au fost injunghiati. Atacatorul a fost impuscat(VIDEO)

UPDATE: Trei persoane au fost ranite in atacul de la Londra, una dintre ele fiind in stare grava. Potrivit unor surse din serviciile britanice citate de Guardian, atacatorul ar fi avut legaturi.

VIDEO Atac terorist la Londra: Trei persoane, ranite Atacatorul a murit, dupa ce a fost impuscat de politie Barbatul era sub supravegherea politiei - UPDATE

Politia britanica a impuscat un barbat in sudul Londrei intr-un incident considerat ca fiind terorist, trei ce doua persoane au fost injunghiate, relateaza Reuters. Doua persoane au fost ranite de o femeie care i-a atacat cu un cutit in Belgia.

Atac terorist la Londra. Atacatorul fusese recent eliberat din inchisoare

Barbatul care a injunghiat mai multe persoane in cartierul londonez Streatham si a fost ulterior impuscat de politie fusese recent eliberat din inchisoare, fiind condamnat pentru infractiuni in legatura cu terorismul.

FOTO VIDEO Atac terorist la Londra. Un barbat inarmat cu un cutit a provocat teroare printre trecatori

Mai multe persoane au fost injunghiate duminica la pranz in cartierul londonez Streatham. Politia a intervenit de urgenta si l-a impuscat pe atacator.

VIDEO Atac terorist la Londra. Momentul in care politia l-a neutralizat pe atacator

Un nou atac de natura terorista a provocat teroare la Londra. Datorita interventiei prompte a politiei, atacul nu s-a transformat intr-o baie de sange. Un martor de la fata locului a facut public momentul sosirii primului echipaj de politiei si anihilarii atacatorului.

Atac terorist in Belgia. Un individ a atacat trecatorii cu un cutit

Politia belgiana a impuscat si a ranit duminica un barbat in orasul Ghent dupa ce acesta a incercat sa atace mai multe persoane cu un cutit, a relatat presa locala, citata de dpa si EFE.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Mai multi magistrati au fost eliberati din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele de eliberare din functie a sapte magistrati, printre care procurorii Raluca Ana-Maria Creteanu de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie si Florina Lucan de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.

Comisia Europeana: Romania are cei mai multi angajati care lucreaza in alte state din UE

Romania ramane statul membru al UE care trimite in blocul comunitar cele mai multe persoane active, inregistrand in 2018 o crestere de 7% al numarului de romani activi care s-au deplasat recent, comparativ cu 2017, conform raportului anual al.

Topul oraselor cu cei mai multi romani care isi cauta job: Harta candidatilor

Capitala este zona zero atunci cand vine vorba despre piata muncii 8213; atat pentru candidati, cat si pentru angajatori, potrivit datelor analizate de o platforma online de recrutare. Aici sunt cele mai multe si cele mai mari companii din Romania, dar si cea mai consistenta baza de candidati. 41,5% dintre candidatii activi, la nivel national, se afla in Bucuresti si cauta un loc de munca tot aici. Clujul este judetul cu urmatoarea cea mai ofertanta situatie, desi se afla la distanta semnificativa fata de Bucuresti 8213; inglobeaza 7% din numarul total de candidati.

Moment de cumpana in casnicia lui Andrei Duban. Cel mai greu a fost sa ne toleram

Cuplul Gratiela si Andrei Duban este unul cu popularitate in crestere, poate si datorita spectacolului de comedie, jucat pe scena Teatrului Avangardia, Iubito, iti raman dator, dar si pentru aparitiile in diferite show-uri de televiziune. Moment de cumpana in casnicia lui Andrei Duban in acest moment, tanara Gratiela Duban este implicata in Survivor Romania, emisiune .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )