Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mai multi investitori sunt interesati de hidrocentrala Tarnita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multi investitori sunt interesati de hidrocentrala Tarnita

Compania de proiect pentru hidrocentrala Tarnita Lapustesti a anuntat, ieri, ca exista mai multi investitori interesati sa participe la investitia evaluata la un miliard de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Mai multi investitori sunt interesati de hidrocentrala de 1 mld. euro de la Tarnita

Reprezentantii Hidro Tarnita, compania de proiect care intentioneaza sa construiasca o hidrocentrala de un miliard de euro in judetul Cluj, afirma ca un numar semnificativ de investitori sunt interesati de investitie.

Proiectul de un miliard de euro din Romania de care multi investitori sunt interesati. Iata cum va arata

Reprezentantii Hidro Tarnita, compania de proiect care intentioneaza sa construiasca o hidrocentrala de un miliard de euro in judetul Cluj, afirma ca un numar semnificativ de investitori sunt interesati.

Mai multi investitori sunt interesati de hidrocentrala de un miliard de euro de la Tarnita

Un numar semnificativ de investitori sunt interesati construirea unei hidrocentrale la Tarnita, in judetul Cluj, proiect evaluat la un miliard de euro, arata reprezentantii Hidro Tarnita, compania de investitii.

Mai multi investitori si-au manifestat interesul pentru hidrocentrala de la Tarnita

Reprezentantii Hidro Tarnita, compania de proiect care intentioneaza sa construiasca o hidrocentrala de un miliard de euro in judetul Cluj, sustin ca un numar semnificativ de investitori sunt interesati de investitie.

300 de jandarmi in misiune in minivacanta de Sfanta Marie. Cei mai multi, in zona bisericilor si manastirilor din judet

Se apropie mini-vacanta de Sfanta Marie. Peste tot in judet in unele lacase de cult este agitatie mare, mai ales unde sunt asteptati mii de credinciosi veniti din tara si din afara ei.

Salariile care ii fac sa plece din tara: pe ce joburi din strainatate se bat cei mai multi romani

Cu salarii de 1. 600 de euro pe care le pot avea in contract, multi dintre romani prefera sa ia calea strainatatii pentru un trai mai bun. Wall-Street. ro va prezinta posturile pe care s-au batut cei mai multi romani, de la inceputul anului pana in.

Investitori chinezi interesati de fabrica de seringi Sanevit Arad

Doi investitori chinezi au vizitat, zilele trecute, fabrica de seringi Sanevit din Arad, aflata in proces de privatizare, acestia urmand sa ia o decizie cu privire la derularea unei investitii in relansarea productiei fabricii.

Salaj, Vaslui si Harghita, judetele cu cei mai multi bugetari

Salaj, Vaslui si Harghita sunt judetele cu cei mai multi bugetari, potrivit unei statistici realizate de Ministerul de Finante. in aceste judete, exista cel putin un bugetar la fiecare zece familii. La polul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )