Libnet.ro
UNICEF

01:05

Salariile care ii fac sa plece din tara: pe ce joburi din strainatate se bat cei mai multi romani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Salariile care ii fac sa plece din tara: pe ce joburi din strainatate se bat cei mai multi romani

Cu salarii de 1. 600 de euro pe care le pot avea in contract, multi dintre romani prefera sa ia calea strainatatii pentru un trai mai bun. Wall-Street. ro va prezinta posturile pe care s-au batut cei mai multi romani, de la inceputul anului pana in. continuă pe Wall-Street Ro

Ministerul Apararii cumpara o masina cu scaune care fac masaj. Cat costa autovehiculul

Sefii din armata vor avea la dispozitie o masina cu scaune care fac masaj. Potrivit Ziarul Ring, Ministerul Apararii va cumpara o dubita de 5 locuri de aproape 13. 000 de euro. Autovehiculul este destinat.

Foarte multi medici tineri NU-si fac meseria din pasiune

Medicul Catalina Tudose, profesor la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) Bucuresti a declarat, marti, ca aproximativ 40 la suta dintre medicii tineri nu-si fac cu placere si pasiune meseria, pentru ca tinerii nu aleg in cunostinta de cauza sa urmeze medicina, iar in facultate nu exista un consilier, informeaza Mediafax.

Managerii privati, acuzati ca fac profituri din condei

Oficiali din cadrul Ministerului Transporturilor sustin ca managerii de la Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti reduc nejustificat din cheltuiielile firmei, astfel incat sa creasca bonusurile primite la sfarsitul anului. Acuzatiile sunt respinse insa de responsabilii companiei.

Domeniul in care inteligenta vine din Romania si 1 miliard de oameni beneficiaza de ea. Salariul mediu este de 1000 de dolari

Pasiunea si dorinta de a fi cei mai buni in domeniul lor fac din IT-istii romani premiantii Europei, in acest moment. Programele facute aici si exportate in toata lumea au adus anul trecut la buget peste 1,4 miliarde de euro.

ALERTA de vreme rea pentru DELTA DUNARII si cateva judete din tara. Meteorologii au emis COD GALBEN de ploi si grindina

Pana la ora 17. 00 este in vigoare un cod galben de vreme rea pentru Delta Dunarii, in special arealul delimitat de localitatile Mahmudia, Sarinasuf, Dunavatu de Jos, Uzlina. Meteorologii spun ca se vor inregistra cantitati de precipitatii 25 - 30 l/mp, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie si grindina.

Dumnezeu sa va ajute in lupta asta murdara impotriva celor care ne-au vandut tara. Trimiteti mesajele dumneavoastra pe antena3eaici@antena3.ro

In ciuda abuzului judiciar si politic la care am fost martori astazi, noi, jurnalistii postului de televiziune Antena 3, ramanem aici si continuam sa ne facem meseria in beneficiul telespectatorilor care ne-au.

Primul posibil caz de Ebola din tara noastra

Un barbat de 51 de ani, suspectat ca este infectat cu virusul Ebola, urma sa fie transferat, ieri, de la Spitalul Judetean din Ploiesti la Institutul National Matei Bals din Bucuresti, au declarat surse medicale, citate de Mediafax.

Servicii secrete occidentale ar fi oferit arme, cumparate inclusiv din Romania, grupului terorist sunnit Stat Islamic care ocupa regiuni din Irak si Siria (PRESA)

Surse militare citate de RIA Novosti sustin ca serviciile secrete occidentale au oferit grupului terorist sunnit Stat Islamic SI/SIIL), care ocupa regiuni din Irak si Siria, armament greu achizitionat din Romania, Bulgaria, Croatia si Ucraina, informeaza Mediafax .

Care sunt regiunile din Europa cu cei mai multi someri?

Cea mai mare rata a somajului la nivel regional, in Uniunea Europeana, la finalul anului trecut, se inregistra in regiunea spaniola Andalucia, unde 36,3% din populatia activa intre 15 si 74 de ani nu avea un loc de.

Care sunt regiunile din Europa cu cei mai multi someri?

Cea mai mare rata a somajului la nivel regional, in Uniunea Europeana, la finalul anului trecut, se inregistra in regiunea spaniola Andalucia, unde 36,3% din populatia activa intre 15 si 74 de ani nu avea un loc de.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )