Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mai multi lideri musulmani din Marea Britanie refuza sa tina slujbe pentru atacatorii de la London Bridge

Hotnews Hotnews,
 Mai multi lideri musulmani din Marea Britanie refuza sa tina slujbe pentru atacatorii de la London Bridge

Peste 200 de lideri musulmani din Marea Britanie au semnat o declaratie care condamna atacul terorist care a avut loc in Londra, sambata seara, si in care spun ca vor refuza sa tina slujbe la inmormantarile atacatorilor, potrivitTelegraph. continuă pe Hotnews

Politologul Anthony Glees explica efectele celor mai recente atentate teroriste asupra alegerilor parlamentare din Marea Britanie: Traim intr-o tara care nu stie cum sa asigure securitatea. Presupun ca Partidul Conservator va iesi mai bine decat laburisti

Anthony Glees, profesor de politologie la Univerity of Buckingham, explica, pentru Deutsche Welle, urmarile atentatelor teroriste din Marea Britanie, inainte de alegerile parlamentare.

Alegerile parlamentare din Marea Britanie vor avea loc pe 8 iunie, asa cum era programat. Campania electorala se reia luni

Alegerile parlamentare din Marea Britanie vor avea loc joi, 8 iunie, asa cum era programat, iar campania electorala, suspendata duminica dimineata, dupa atacul terorist, se va relua luni, a anuntat premierul britanic Theresa May, citata de Reuters.

Politia britanica face perchezitii la o noua adresa din Marea Britanie

Politia britanica cauta o adresa in East Ham, intr-un cartier din estul Londrei, a declarat un fotograf Reuters duminica, relatand ca exista un cordon in fata cladirii si un numar mare de politisti, potrivit Reuters.

LIVE UPDATE. Londra, sub teroare. Noi atacuri au lasat in urma sase morti si 48 de raniti. O dubita alba a intrat in pietoni, apoi mai multi atacatori au injunghiat oamenii intr-o piata. Trei atentatori au fost impuscati. Numere de telefon pentru urgente,

Capitala Marii Britanii este din nou in alerta, dupa ce o dubita a secerat, sambata seara, zeci de trecatori pe Podul Londrei. Ulterior, mai multe persoane au fost injunghiate, s-au auzit explozii si focuri de arma in zona Borough Market. Politia a confirmat producerea a doua incidente teroriste. Cel putin 6 persoane si-au pierdut viata. Trei atacatori au fost impuscati mortal.

ATENTAT LONDRA. Mesajul Papei Francisc dupa atacurile din Marea Britanie

Papa Francisc le-a cerut credinciosilor, duminica, de la balconul Bazilicii Sfantul Petru, 'sa se roage pentru victimele si apropiatii acestora', dupa atentatul de la Londra soldat cu.

CNN, acuzat ca a iNSCENAT un reportaj pentru a imbunatati imaginea migrantilor musulmani in Marea Britanie (VIDEO)

Un filmulet devenit viral pe o retea sociala arata cum a fost filmat un reportaj al televiziunii CNN, iarIn the Now ii acuza pe reporteri ca au masluit si inscenat reportajul pentru a manipula.

CRONOLOGIE. Ce atentate majore au avut loc in Europa, in ultimii ani. Marea Britanie, vizata de trei atacuri, in ultimele trei luni

In ultimii ani, mai multe tari din Europa au fost vizate de atentate teroriste, intre care Marea Britanie, Franta, Germania, Belgia, Suedia. Cele mai recente au avut loc, in noaptea de sambata spre duminica, la Londra, cauzand moartea a sapte persoane si ranirea altor 48.

O planta, celebra in Marea Britanie, poarta numele unei foste prime doamne a Romaniei (FOTO)

Un horticultor transilvanean stabilit in Marea Britanie vrea sa faca cunoscuta in tot Regatul clematita Maria Basescu. Planta cu flori albastre infloreste primavara, in.

O planta ce poarta numele fostei Prime Doamne Maria Basescu, celebra in Marea Britanie (FOTO)

Un horticultor transilvanean stabilit in Marea Britanie vrea sa faca cunoscuta in tot Regatul clematita Maria Basescu. Planta cu flori albastre infloreste primavara, in.

Dacii istorice din SUA, Marea Britanie, Austria si Romania se aduna in centrul Iasiului

Dacii istorice din SUA, Marea Britanie, Austria si Romania vor fi expuse in centrul Iasiului, sambata, 17 iunie, la Intalnirea Dacia Clasic, un eveniment organizat de Retromobil Club Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )