Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dacii istorice din SUA, Marea Britanie, Austria si Romania se aduna in centrul Iasiului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacii istorice din SUA, Marea Britanie, Austria si Romania se aduna in centrul Iasiului

Dacii istorice din SUA, Marea Britanie, Austria si Romania vor fi expuse in centrul Iasiului, sambata, 17 iunie, la Intalnirea Dacia Clasic, un eveniment organizat de Retromobil Club Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Mai multi lideri musulmani din Marea Britanie refuza sa tina slujbe pentru atacatorii de la London Bridge

Peste 200 de lideri musulmani din Marea Britanie au semnat o declaratie care condamna atacul terorist care a avut loc in Londra, sambata seara, si in care spun ca vor refuza sa tina slujbe la inmormantarile atacatorilor, potrivitTelegraph.

O planta, celebra in Marea Britanie, poarta numele unei foste prime doamne a Romaniei (FOTO)

Un horticultor transilvanean stabilit in Marea Britanie vrea sa faca cunoscuta in tot Regatul clematita Maria Basescu. Planta cu flori albastre infloreste primavara, in.

O planta ce poarta numele fostei Prime Doamne Maria Basescu, celebra in Marea Britanie (FOTO)

Un horticultor transilvanean stabilit in Marea Britanie vrea sa faca cunoscuta in tot Regatul clematita Maria Basescu. Planta cu flori albastre infloreste primavara, in.

VIDEO. Un cantec celebru al formatiei Oasis a devenit imnul luptei impotriva terorismului, in Marea Britanie

Hitul formatiei Oasis, Dont look back in Anger, a devenit imnul luptei impotriva terorismului in Marea Britanie, dupa atacurile teroriste de la Manchester si Londra din ultimele doua saptamani.

Un nou atac armat in Marea Britanie

Doua persoane au fost injunghiate intr-o incaierare in care au fost implicate 20 de persoane in centrul orasului Manchester, Marea Britanie, la primele ore ale diminetii de luni, scrie.

Emiratele Arabe Unite avertizeaza cetatenii sa nu porneasca spre Marea Britanie, iar pe cei aflati deja acolo sa evite locurile publice

In urma atentatului de la Londra, al treilea legat de militantii islamici din ultimele trei luni, Emiratele Arabe Unite au avertizat cetatenii sa nu porneasca spre Marea Britanie, potrivit Reuters.

CRONOLOGIE. Ce atentate majore au avut loc in Europa, in ultimii ani. Marea Britanie, vizata de trei atacuri, in ultimele trei luni

In ultimii ani, mai multe tari din Europa au fost vizate de atentate teroriste, intre care Marea Britanie, Franta, Germania, Belgia, Suedia. Cele mai recente au avut loc, in noaptea de sambata spre duminica, la Londra, cauzand moartea a sapte persoane si ranirea altor 48.

Politologul Anthony Glees explica efectele celor mai recente atentate teroriste asupra alegerilor parlamentare din Marea Britanie: Traim intr-o tara care nu stie cum sa asigure securitatea. Presupun ca Partidul Conservator va iesi mai bine decat laburisti

Anthony Glees, profesor de politologie la Univerity of Buckingham, explica, pentru Deutsche Welle, urmarile atentatelor teroriste din Marea Britanie, inainte de alegerile parlamentare.

Theresa May, dupa atentatele de la Londra: Este destul! in Marea Britanie a fost mult prea multa toleranta fata de extremism

Premierul britanic Theresa May a declarat duminica, in contextul atentatelor de la Londra, ca in Marea Britanie a existat pana acum mult prea multa toleranta fata de extremism si.

Alegerile parlamentare din Marea Britanie vor avea loc pe 8 iunie, asa cum era programat. Campania electorala se reia luni

Alegerile parlamentare din Marea Britanie vor avea loc joi, 8 iunie, asa cum era programat, iar campania electorala, suspendata duminica dimineata, dupa atacul terorist, se va relua luni, a anuntat premierul britanic Theresa May, citata de Reuters.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )