Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mai multi magistrati au fost eliberati din functie. Klaus Iohannis a semnat decretul

Antena3 Antena3,
Mai multi magistrati au fost eliberati din functie. Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele de eliberare din functie a sase magistrati. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a semnat decretele. Chestorul Roman a fost eliberat din functie. Generalul Marian Nucu a fost trecut in rezerva

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului de politie Ionela-Antoneta Roman si trecerea in rezerva a generalului de brigada cu o stea Marin Gheorghe-Nucu, din Ministerul Afacerilor Interne, informeaza Administratia Prezidentiala.

Mai multi caini au fost gasiti in casa Cristinei Topescu. Doi dintre ei erau morti

Anchetatorii au gasit in casa Cristinei Topescu mai multi caini, iar doi erau morti, au precizat, pentru Mediafax, surse apropiate anchetei. Cristina Topescu era iubitoare de animale.

Presedintele Romaniei si premierul au, miercuri, o zi plina: Iohannis si Orban se intalnesc cu mai multi ministri, iar discutiile ar putea cuprinde mai multe teme sensibile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se intalneste miercuri cu premierul Orban si cu mai multi ministri din cabinetul sau, si anume Lucian Bode de la Transporturi, Infrastructura si Comunicatii, Virgil.

Caz socant la Arad: Mai multi elevi au ajuns la spital dupa ce in clase s-a facut deratizare

Mai multi elevi de la clasele de gimnaziu ale Liceului Teoretic Adam Muller Guttenbrunndin Aradau ajuns la spital, luni dupa-amiaza si seara, la cateva ore dupa ce au ajuns acasa de la cursuri, din cauza unor simptome ce ar fi fost provocate de o deratizare care s-a facut in salile de cursuri.

Mai multi bucatari cu stele Michelin vor ca acestea sa le fie retrase

Mai multi bucatari cer retragerea stelelor Michelin pe care le-au obtinut, invocand faptul ca presiunea este prea mare, conform CNN.

Ea e femeia cu cei mai multi copii din Romania. Georgiana are 42 de ani si a adus pe lume 20 de copii

O femeie de 42 de ani din Arges a adus pe lume 20 de copii pana la aceasta varsta, fiind mama cu cei mai multi copii din Romania.

Mai multi ELEVI din Arad au ajuns de urgenta la SPITAL dupa ce in clase s-a facut DERATIZARE

Mai multi elevi aradeni au ajuns la spital, luni, dupa o deratizare care s-a facut in salile de cursuri. Sapte copii de la clasele de gimnaziu ale Liceului Teoretic Adam Muller Guttenbrunn au ajuns la UPU.

Alerta cu bomba in Ramnicu Valcea. Mii de persoane au fost evacuate din doua mall-uri

Mii de persoane, printre care si copii, au fost evacuate din doua mall-uri din Ramnicu Valcea, in urma unei alerte cu bomba.

Orban si mai multi ministri, la Cotroceni pentru discutii cu presedintele Iohannis

Premierul Ludovic Orban are, miercuri, a doua runda de intalniri din aceasta saptamana cu presedintele Klaus Iohannis, el fiind insotit de ministrii Transporturilor, Economiei si Muncii, Lucian Bode, Virgil Popescu si Violeta Alexandru.

Decizia privind eliberarea din functie a sefei Garzii de Mediu a fost publicata in Monitorul Oficial

Gabriela Dorojan a fost eliberata, la cerere, din functia de comisar general al Garzii Nationale de Mediu, potrivit unei decizii a premierului Ludovic Orban, publicata luni in Monitorul Oficial. Odata cu ea va pleca din functia de director de cabinet al sefului Garzii de Mediu si sora Gabrielei Firea, primarul Capitalei. Reamintim ca Dorojan si-a dat demisia in urma unei discutii cu ministrul mediului, pe fondul scandalului privind poluarea din Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )