Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mai multi militanti au confiscat sediul garnizoanei militare din Aden, cel putin sapte soldati pierzandu-si viata

B1 B1,
Mai multi militanti au confiscat sediul garnizoanei militare din Aden, cel putin sapte soldati pierzandu-si viata

Mai multi militanti au confiscat sediul garnizoanei militare din Aden, miercuri, dupa ce au ucis cel putin sapte soldati de la baza, au declarat surse militare, potrivit alarabiya. net. Trupele au. continuă pe B1

Mai multi jihadisti ai Statului Islamic au intrat in Europa dandu-se drept refugiati

Un numar de 17 jihadisti ai organizatiei Stat Islamic SI) s-au dat drept refugiati pentru a intra in Europa, insa cei mai multi dintre ei au murit de atunci sau se afla in inchisoare, a declarat ieri seful serviciului de informatii interne german BfV), Hans-Georg Maassen, intr-un interviu acordat cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung FAZ), relateaza AFP.

Control la Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce mai multi detinuti au reclamat abuzuri

Un control al Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) a avut loc, miercuri, la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta, dupa ce detinutii au reclamat abuzuri ale angajatilor.

VIDEO. ZF: Cine sunt romanii angajati la stat care iau de zeci de ori mai multi bani decat salariul mediu pe economie

Seful Autoritatii de Surpaveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu, prim-vicepresedintele ASF, Cornel Coca Constantinescu, directorul general al Transgaz, Petru Vaduva, directorul general al Romgaz, Virgil Metea, au salarii de zeci de ori mai mari d .

ISIS atrage tot mai multi combatanti din randul tinerilor cu educatie aleasa si care provin din familii instarite. A devenit o moda, sustine Ministrul de Interne din Bangladesh

Cu o educatie aleasa si provenind din familii instarite, tinerii care au ucis 20 de ostatici in Bangladesh contrazic afirmatia potrivit careia jihadistii provin din medii defavorizate si sunt.

Ingenius Hub, cel mai nou accelerator pentru start-up-uri din Bucuresti. Cum arata si ce iti propune

Un hub care se diferentiaza prin faptul ca mizeaza pe consultanta oferita in atragerea de fonduri europene si o echipa de traineri care are timp pentru mentorat. Acestea ar fi cele doua avantaje ale Ingenius Hub, cel mai nou hub si accelerator pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )