Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mai multi ministri din Cabinetul Grindeanu, convocati de premier pentru a-i prezenta principalele probleme din ministere

România Liberă România Liberă,
Mai multi ministri din Cabinetul Grindeanu, convocati de premier pentru a-i prezenta principalele probleme din ministere

Premierul Sorin Grindeanu se intalneste, marti dimineata, cu mai multi ministri din Cabinetul sau, pentru a discuta problemele urgente din ministerele pe care acestia le conduc . continuă pe România Liberă

Mai multi europarlamentari cer DEMISIA presedintelui Comisiei Europene. JUNCKER, ACUZAT ca a blocat masurile UE de IMPOZITARE corecta a MULTINATIONALELOR

Se cere demisia presedintelui Comisiei Europene! Postul de radio NDR din Germania au facut publice mai multe scrisori din care reiese ca Jean-Claude Juncker ar fi lucrat impotriva masurilor UE care ar fi.

Romania a trecut prin CEA MAI RECE noapte din aceasta iarna. La Varfu Omu temperatura RESIMTITA a fost de -53 DE GRADE Celsius (VIDEO)

Romania a trecut prin cea mai rece noapte din aceasta iarna. Mercurul din termometre a coborat pana la -32 de grade la intorsura Buzaului, informeaza B1 TV. Iar in Transilvania cu.

La intorsura Buzaului s-a atins cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, minus 32 de grade

In Bucuresti si in mai multe orase din tara, noaptea de luni spre marti a fost cea mai geroasa din aceasta iarna, cea mai scazuta temperatura fiind inregistrata la intorsura Buzaului - minus 32 de grade si Fagaras - minus 30 de gade, in timp ce in Capitala temperatura a scazut la minus 22 de grade la statia Baneasa.

De necrezut! Copilul cu cel mai mare cap din lume a socat medicii din India (FOTO, VIDEO)

Cazul unui bebelus dintr-o familiedin India, care a fost nascut cu o malformatie a craniului, a socat pe toata lumea. Acesta este considerat copilul cu cel mai mare cap din lume, aspectul lui fiind.

ANM: Marti, posibil cea mai geroasa dimineata din aceasta iarna, se vor inregistra -28 grade Celsius

Marti dimineata va fi cel mai probabil cea mai geroasa dimineata din aceasta iarna, fiind preconizata o minima de -28 de grade Celsius, a anuntat directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu, la videoconferinta MAI.

ANM: Marti, posibil cea mai geroasa dimineata din aceasta iarna, se vor inregistra -28 grade Celsius

Marti dimineata va fi cel mai probabil cea mai geroasa dimineata din acaesta iarna, fiind preconizata o minima de -28 de grade Celsius, .

Cursa INEDITA. Mai multi studenti au iNOTAT in ZAPADA, dupa ce au fost impiedicati de vreme sa mai ajunga la o competitie (VIDEO)

Zapada abundenta nu a impresionat deloc echipa de inot a Universitatii Georgia Tech, din Statele Unite. Studentii nu au reusit sa ajunga la un concurs, unde trebuiau sa infrunte echipa.

Trend Consult a incheiat 2016 cu afaceri de circa 1,8 mil. euro: Am avut multi clienti din prima linie de management

Trend Consult, companie de training si consultanta, a incheiat anul 2016 o cifra de afaceri in crestere cu 16%, respectiv 1,8 milioane de euro. Cele mai solicitate au fost programele de leadership si management, iar in ceea ce priveste clientii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )