Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mai multi morti si un milion de persoane evacuate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multi morti si un milion de persoane evacuate

Estul Indiei a continuat sa fie lovit de cel mai puternic ciclon din aceasta tara din ultimii 14 ani, cateva persoane pierzandu-si viata si aproape un milion fiind evacuate, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO India: Mai multi morti si un milion de persoane evacuate din cauza ciclonului Phailin

Estul Indiei a continuat duminica dimineata sa fie lovit de vanturile si precipitatiile aduse de cel mai puternic ciclon din aceasta tara din ultimii 14 ani, cateva persoane pierzandu-si viata si aproape un milion fiind evacuate de pe coasta, relateaza AFP.

Mai multi morti si un milion de persoane evacuate in India.

Estul Indiei a continuat duminica dimineata sa fie lovit de vanturile si precipitatiile aduse de cel mai puternic ciclon din aceasta tara din ultimii 14 ani, cateva persoane pierzandu-si viata si aproape un milion fiind evacuate de pe coasta, relateaza AFP. Avem confirmarea a trei decese in statul Orissa), a declarat duminica, pentru AFP, Pradipta Kumar Mohapatra, responsabilul de operatiunile de salvare din acest stat. In Orissa, circa 860. 000 de persoane au fost evacuate, a adaugat el.

DESCINDERI in Dambovita. Sunt vizati mai multi suspecti de furturi din locuinte si ...

Politistii perchezitioneaza, vineri dimineata, mai multe locuinte si cateva centre de colectare a fierului vechi din comuna damboviteana Contesti. Actiunea vizeaza verificarea legalitatii operatiunilor de colectare a deseurilor feroase, cat si depistarea unor persoane care se sustrag cercetarilor sau pe numele carora au fost emise mandate de executare a pedepsei inchisorii. La actiune participa 140 de politisti din cadrul I. Dambovita, sprijiniti de jandarmi. Persoanele depistate urmeaza .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )