Libnet.ro
UNICEF

06:16

VIDEO India: Mai multi morti si un milion de persoane evacuate din cauza ciclonului Phailin

Hotnews Hotnews,
 VIDEO India: Mai multi morti si un milion de persoane evacuate din cauza ciclonului Phailin

Estul Indiei a continuat duminica dimineata sa fie lovit de vanturile si precipitatiile aduse de cel mai puternic ciclon din aceasta tara din ultimii 14 ani, cateva persoane pierzandu-si viata si aproape un milion fiind evacuate de pe coasta, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Mai multi morti si un milion de persoane evacuate in India.

Estul Indiei a continuat duminica dimineata sa fie lovit de vanturile si precipitatiile aduse de cel mai puternic ciclon din aceasta tara din ultimii 14 ani, cateva persoane pierzandu-si viata si aproape un milion fiind evacuate de pe coasta, relateaza AFP. Avem confirmarea a trei decese in statul Orissa), a declarat duminica, pentru AFP, Pradipta Kumar Mohapatra, responsabilul de operatiunile de salvare din acest stat. In Orissa, circa 860. 000 de persoane au fost evacuate, a adaugat el.

Mai multi morti si un milion de persoane evacuate

Estul Indiei a continuat sa fie lovit de cel mai puternic ciclon din aceasta tara din ultimii 14 ani, cateva persoane pierzandu-si viata si aproape un milion fiind evacuate, potrivit AFP.

DESCINDERI in Dambovita. Sunt vizati mai multi suspecti de furturi din locuinte si ...

Politistii perchezitioneaza, vineri dimineata, mai multe locuinte si cateva centre de colectare a fierului vechi din comuna damboviteana Contesti. Actiunea vizeaza verificarea legalitatii operatiunilor de colectare a deseurilor feroase, cat si depistarea unor persoane care se sustrag cercetarilor sau pe numele carora au fost emise mandate de executare a pedepsei inchisorii. La actiune participa 140 de politisti din cadrul I. Dambovita, sprijiniti de jandarmi. Persoanele depistate urmeaza .

LIVE VIDEO Cele mai bune proiecte online, premiate in cadrul galei Internetics, de la ora 20.00

Cele mai bune proiecte de pe piata de online din Romania vor fi premiate in cadrul galei Internetics 2013, care va avea loc joi, 10 octombrie, de la ora 20. Gala Internetics poate fi urmarita LIVE VIDEO pe Hotnews. ro.

VIDEO Cele mai bune proiecte online, premiate in cadrul galei Internetics, de la ora 20.00

Cele mai bune proiecte de pe piata de online din Romania au fost premiate, joi, in cadrul galei Internetics 2013. Gala Internetics fost transmisa LIVE VIDEO pe Hotnews. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )