Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mai multi soldati au fost ucisi dupa ce baza militara in care se aflau a fost luata cu asalt

B1 B1,
Mai multi soldati au fost ucisi dupa ce baza militara in care se aflau a fost luata cu asalt

Un numar de 12 soldati au fost ucisi, miercuri, de catre gruparea jihadista al-Shabaab in urma unui atac efectuat asupra unei baze militare din apropierea capitalei Mogadishu, relateaza Reuters. Potrivit. continuă pe B1

Sute de oameni au fost ucisi in spitale si in tabere de refugiati din Siria in urma unor bombardamente. Rusia si Siria, acuzate de posibile crime de razboi (FOTO)

Aproximativ 300 de civili au fost ucisi in urma unor bombardamente ce au vizat spitale si tabere de refugiati si care au fost efectuate de aviatia militara rusa si de cea a presedintelui Bashar al-Assad, arata.

Peste 4 milioane de romani lucreaza in week-end. Cei mai multi sunt barbati, iar cei de peste 55 de ani care lucreaza la final de saptamana sunt mai multi decat tinerii sub 24 de ani

Iana este vanzatoare la unul dintre magazinele din Capitala. E divortata de 3 ani si are de crescut doi copii, iar pe pensia alimentara a fostului nu se poate baza. Asa ca i-a cerut sefei sa-i dea si ture in weekend pentru ca are nevoie de bani. Iana este unul din cele peste 4,2 milioane de romani care lucreaza si sambata, potrivit datelor furnizate miercuri HotNews. ro de catre Institutul National de Statistica.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )