Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mai multi ziaristi au fost arestati la un protest

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multi ziaristi au fost arestati la un protest

Politia din Rusia a arestat luni mai multi ziaristi la o manifestatie pentru sustinerea fostului lor coleg Ivan Safronov, consilier la agentia spatiala Roskosmos, acuzat de tradare, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Mai multi jurnalisti rusi care manifestau in sprijinul unui fost coleg au fost arestati. Ivan Safronov e acuzat de tradare si risca 20 de ani de inchisoare

Mai multi jurnalisti rusi care participau, luni, la o manifestatie pentru sustinerea fostului lor coleg Ivan Safronov, consilier la agentia spatiala Roskosmos, au fost ridicati de politisti si dusi la.

Batrana din Bihor a fost surprinsa in timp ce deschidea portbagajul si abandona mai multi pisoi in padure. Sacul era plin, probabil mai avea de aruncat!

O batrana din Bihor a fost surprinsa facand un gest de-a dreptul revoltator. Femeia a abandonat mai multi pisoi in padurea Tinca, dupa ce a deschis portbagajul si i-a scos de acolo. Doar ca.

Situatie delicata la PRO TV. Mai multi angajati ai postului de televiziune au coronavirus

Mai multi angajati ai postului de televiziune Pro TV au fost diagnosticati, in cursul saptamanii, cu.

Mediastandard.ro: Protestul anti-COVID din Piata Victoriei ne arata ca tot mai multi oameni cred in teorii conspirationiste

Protestul anti-COVID din weekendul ce tocmai a trecut a starnit o serie de reactii diverse: mediul online s-a amuzat de juxtapunerea personajelor prezente in Piata Victoriei, reprezentantii Guvernului au denuntat o tentativa de manipulare iar presa a atras atentia asupra pericolului la care oamenii se expun, prin refuzul de a purta masca intr-un spatiu aglomerat. insa manifestatia mai indica un fapt: teoriile conspirationiste nu mai sunt un pericol, ci o realitate, pe masura ce tot mai multi oameni se alatura miscarii negationiste.

S-au scumpit toate! Romanii vor fi nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunare la cumparaturi!

Scumpirile au continuat si in luna iunie, anunta Institutul National de Statistica. Cele mai mari cresteri de preturi au fost la alimente si la preturi de igiena. Rata de inflatie a urcat la 2,6 %, de la 2.

Tot mai multi pacienti tineri ajung la spital cu coronavirus. Managerul Institutului Marius Nasta: E o categorie de risc

Numarul pacientilor tineri infectati cu coronavirus, care ajung la spital, este tot mai mare, atrage atentia medicul Beatrice Mahler. Coronavirusul afecteaza plamanii, uneori in mod foarte agresiv. Astazi s-a raportat un nou deces al unui tanar de pana in 39 de ani, la fel ca si ieri.

Romanii investesc in educatie doar 14 lei pe luna. De 14 ori mai multi bani sunt cheltuiti pe tigari si alcool

In medie, veniturile nete ale unei familii din Romania sunt de 5. 119 lei, potrivit INS. Dar mai exact, cum cheltuie romanii acesti bani? Salariile mici din tara noastra fac aproape imposibil pentru o familie cu.

Gabriela Firea: Testarea gratuita a bucurestenilor a fost blocata. Solicit explicatii din partea Ministerului Sanatatii si a DSP

Gabriela Firea a anuntat ca testarea gratuita pentru coronavirus, organizata de Primaria Capitalei, a fost blocata si cere explicatii in acest sens din partea Ministerului Sanatatii si a Directiei de Sanatate Publica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )