Libnet.ro
UNICEF

23:00

A mai murit un pacient transferat la Spitalul de la Letcani dupa incendiul din Piatra Neamt

Hotnews Hotnews,
 A mai murit un pacient transferat la Spitalul de la Letcani dupa incendiul din Piatra Neamt

Inca un pacient transferat de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de sambata, a murit, joi, la Spitalul de la Letcani, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Monica Pop, adevarul despre spitalul Letcani deschis dupa incendiul de la Piatra Neamt. Rusine!

Medicul Monica Pop este revoltata de faptul ca spitalul de campanie de la Letcani nu a fost deschis pana la tragedia de la Piatra Neamt, in urma careia 10 persoane au ars de vii. Monica Pop, adevarul despre spitalul Letcani deschis dupa incendiul de la Piatra Neamt E strigator la cer!, spune prof. dr. Monica .

Unul dintre cei sase pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt a murit. Ceilalti sunt si ei in stare grava

Unul dintre cei sase pacienti cu Covid-19 ce au fost transferati dupa incendiul de sambata seara de la Spitalul Judetean Piatra Neamt a murit, a declarat Carmen Dorobat, manager al Spitalului din Letcani.

Catalin Morosanu, in doliu dupa incendiul de la Piatra Neamt. A murit in salonul ATI care a ars

Nasul lui Catalin Morosanu, pe nume Sorin Cazan, a fost externat cu numai patru ore inaintea izbucnirii incendiului de sambata, de la ATI, Spitalul Judetean Piatra Neamt, iar astfel a scapat cu viata. Catalin Morosanu, in doliu dupa incendiul de la Piatra Neamt Socrul lui insa, internat in acelasi spital, a murit in salonul ATI .

Parchetul General a dispus expertiza aparaturii medicale si a audiat noi martori in ancheta deschisa dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Parchetul General a explicat, marti, cele mai recente demersuri facute de procurori in ancheta penala in rem deschisa dupa incendiul de la sectia de Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean Piatra Neamt,.

Lucian Micu a demisionat dupa incendiul de la Piatra Neamt. Ultimele sale cuvinte in calitate de manager

Lucian Micu, managerul interimar al Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, a demisionat azi din functie, dupa incendiul de sambata, care a dus la moartea a zece persoane, conform unui comunicat oficial de presa. Lucian Micu a demisionat dupa incendiul de la Piatra Neamt Prezenta mea in functia de manager al Spitalului nu mai ajuta .

inca un pacient transferat de la Sectia ATI a Spitalului Neamt a murit la Iasi

O femeie de 68 de ani care a fost transferata la finele saptamanii trecute la Spitalul modular Letcani, de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt, a murit in cursul zilei de joi, 19 noiembrie.

Tudor Chirila, mesaj dur dupa incendiul de la Piatra Neamt: La cinci ani de la Colectiv, e in continuare riscant in Romania. Aici doar o ardem, nu stim sa si tratam

Tragedia care a avut loc sambata, in spitalul de la Piatra Neamt, le-a redeschis romanilor rani mai vechi, provocate de incidentele soldate cu victime,care s-a inlantuit in ultimii ani. Printre.

EXCLUSIV Scandalul dintre Cream si tatal fiului ei nu se mai termina. Ce spune solista acum, dupa ce a fost acuzata ca si-a rapit propriul copil

Afost mare petrecere in casa solistei Claudia Pavel sau Cream, pe numele de scena. Artista isi creste singura fiul, pe Noah 8 ani), rodul iubirii ei cu americanul Jeremy Lewis, fost jucator de baschet. Jeremy si Claudia au fost logoditi, in perioada 2011-2013, si au locuit in casa socrilor ei din Las Vegas, intr-un lux orbitor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )