Libnet.ro
UNICEF

23:00

NU MAI PUTEA RESPIRA... Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate, este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

B1 B1,
NU MAI PUTEA RESPIRA... Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate, este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin, extreme de rezervata de obicei in ceea ce priveste viata personala, a vorbit despre problemele sale de sanatate. continuă pe B1

Deputatii Marius Bota, Gabriel Petrea si senatorul Ioan Talpos, care au votat la motiune, au fost exclusi din PSD

Deputatii PSD Marius Bota si Gabriel Petrea si senatorul Ioan Talpos, care au votat la motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului, au fost exclusi din PSD, in cadrul reuniunii CEX, au declarat surse pentru HotNews.

Ion Iliescu a fost externat din spital. Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a fostului presedinte

Ion Iliescua fost externat din spital, insa avand in vedere problemele de sanatate cu care s-a confruntat, acesta va continua tratamentul la domiciliu, anunta click. ro. Medicii de la Spitalul Elias,.

Niciodata nu s-a mai intamplat asa ceva. Ce au facut pelerinii la moastele Sfintei Parascheva de la Iasi

Hramul Sfintei Parascheva se sarbatoreste luni, 14 octombrie, in Iasi, unde este asteptat cel mai mare val de pelerini. Ce au facut acestia la moastele Cuviosei? Hramul Sfintei Parascheva, 14 octombrie. Niciodata nu s-a mai intamplat asa ceva Cuvioasa Parascheva, in greaca Sfanta Vineri, cunoscuta si sub numele de Parascheva, este o sfanta venerata in .

Digi 24: Voucherele de vacanta nu vor mai putea fi folosite ca pana acum. Noile reguli privind valoarea si perioadele pentru care se vor acorda

Se schimba radical modul de acordare si valoarea voucherelor de vacanta, potrivit unui proiect postat recent pe site-ul Ministerului Turismului. Astfel, vor fi introduse voucherele de vacanta ce pot fi utilizate exclusiv in perioadele aprilie-mai si octombrie-noiembrie, avand o valoare mai mare decat cea a voucherelor acordate pentru sezon.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )