Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ion Iliescu a fost externat din spital. Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a fostului presedinte

Antena3 Antena3,
Ion Iliescu a fost externat din spital. Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a fostului presedinte

Ion Iliescua fost externat din spital, insa avand in vedere problemele de sanatate cu care s-a confruntat, acesta va continua tratamentul la domiciliu, anunta click. ro. Medicii de la Spitalul Elias,. continuă pe Antena3

Ion Iliescu a fost externat din spital

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a fost externat, joi, din Spitalul Elias, el urmand sa continue tratamentul la domiciliu. Starea sa va fi in continuare monitorizata prin controale periodice, au precizat reprezentantii spitalului, scrie.

Ion Iliescu a fost externat din spital

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a fost externat, joi, din Spitalul Elias, el urmand sa continue tratamentul la domiciliu. Starea sa va fi in continuare monitorizata prin controale periodice, au precizat reprezentantii spitalului.

Ion Iliescu a fost externat

Ion Iliescu a fost externat vineri, au anuntat reprezentantii Spitalului Elias. El va continua tratamentul la domiciliu. Domnul Ion Iliescu a fost externat astazi din spital. Tratamentul va vontinua la domiciliu.

Veste de ultima ora despre Ion Iliescu! S-a intamplat la spital! Din pacate...

Medicii de la Spitalul Elias au decis ca fostul presedinte Ion Iliescu sa ramana internat, cel mai probabil pana la sfarsitul acestei saptamani potrivit surselor citate de Romania TV.

S-a terminat! Sfarsit pentru Ion Iliescu! S-a intamplat chiar in ziua motiunii de cenzura

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost externat joi, informeaza un comunicat al Spitalului Elias.

inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit primul termen in Dosarul Revolutiei. Ion Iliescu este acuzat de infractiuni contra umanitatii

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit ca pe 29 noiembrie sa se desfasoare primul termen in camera preliminara in dosarul Revolutiei, in care fostul presedinte Ion Iliescu este acuzat de.

Deputatii Marius Bota, Gabriel Petrea si senatorul Ioan Talpos, care au votat la motiune, au fost exclusi din PSD

Deputatii PSD Marius Bota si Gabriel Petrea si senatorul Ioan Talpos, care au votat la motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului, au fost exclusi din PSD, in cadrul reuniunii CEX, au declarat surse pentru HotNews.

Viorica Dancila: Au fost colegi din PSD care au tradat Plecam cu datoria implinita

Viorica Dancila a acuzat joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost votata de Parlament, ca au existat colegi din PSD care au tradat dar pleaca de la Palatul Victoria cu datoria implinita. Le doresc succes celor care vor veni la guvernare, a adaugat ea.

CM Rugby: Meciurile Franta vs Anglia si Noua Zeelanda vs Italia au fost anulate din cauza taifunului Hagibis

Organizatorii Cupei Mondiale de rugby au decis anularea meciurilor Franta - Anglia si Noua Zeelanda, din cauza taifunului Hagibis, care va lovi Japonia in week-end.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )