Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mai putin de jumatate dintre romani aveau anul trecut locuintele conectate la retelele de canalizare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai putin de jumatate dintre romani aveau anul trecut locuintele conectate la retelele de canalizare

Numarul locuitorilor tarii noastre care au locuintele conectate la retelele de canalizare a crescut anul trecut pana la 9,7 milioane, acestia reprezentand 49,1% din populatia rezidenta, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Institutului National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Mai putin de jumatate din romani aveau locuinte conectate la canalizare, anul trecut

Doar 49,1% din populatia Romaniei era conectata la sistemele de canalizare in anul 2016, arata datele Institutului National de Statistica INS).

Afacerea cu carne a familiei Soneriu s-a prabusit, anul trecut

Afacerile companiei Austin Meats, fosta companie CarmOlimp, s-au prabusit anul trecut cu peste 40%, de la 55,58 milioane de lei la 31,87 milioane de lei peste sapte milioane de euro), arata datele de pe site-ul Ministerului de Finante.

Analiza Mediafax: in ultimii 25 de ani, ministrii Transporturilor au promis 10.000 km de autostrazi. in acest moment, avem mai putin de 750 km

Romania are in prezent mai putin de 750 de kilometri de autostrazi, dar daca s-ar fi implinit promisiunile politicienilor din ultimii 25 de ani infrastructura de mare viteza ar fi avut cel putin 10. 000 de kilometri, reiese din declaratiile politice din perioada postdecembrista analizate de MEDIAFAX.

Romania, la coada Europei! Peste jumatate din populatia tarii nu are canalizare

La 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeana, peste jumatate din populatia Romaniei nu are canalizare. Doar 49,1 la suta dintre romani aveau locuintele conectate la sistemele de canalizare in.

Delia a castigat o suma incredibila din spectacole! Ce PROFIT a avut celebra solista anul trecut

Delia este una dintre cele mai in voga cantarete din Romania, succesul sau fiind datorat si faptului ca este jurat la un show de talente. Din 2012, Delia si-a infiintat o firma prin care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )