Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mai putin de jumatate din romani aveau locuinte conectate la canalizare, anul trecut

Adevărul Adevărul,
Mai putin de jumatate din romani aveau locuinte conectate la canalizare, anul trecut

Doar 49,1% din populatia Romaniei era conectata la sistemele de canalizare in anul 2016, arata datele Institutului National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

Mai putin de jumatate dintre romani aveau anul trecut locuintele conectate la retelele de canalizare

Numarul locuitorilor tarii noastre care au locuintele conectate la retelele de canalizare a crescut anul trecut pana la 9,7 milioane, acestia reprezentand 49,1% din populatia rezidenta, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Institutului National de Statistica INS).

Romania, la coada Europei! Peste jumatate din populatia tarii nu are canalizare

La 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeana, peste jumatate din populatia Romaniei nu are canalizare. Doar 49,1 la suta dintre romani aveau locuintele conectate la sistemele de canalizare in.

Analiza Mediafax: in ultimii 25 de ani, ministrii Transporturilor au promis 10.000 km de autostrazi. in acest moment, avem mai putin de 750 km

Romania are in prezent mai putin de 750 de kilometri de autostrazi, dar daca s-ar fi implinit promisiunile politicienilor din ultimii 25 de ani infrastructura de mare viteza ar fi avut cel putin 10. 000 de kilometri, reiese din declaratiile politice din perioada postdecembrista analizate de MEDIAFAX.

Imagini spectaculoase cu cel mai periculos drum din lume (VIDEO)

Imagini spectaculoase de pe cel mai periculos drum din lume. Chang Kong, o carare din scanduri de lemn aflata la mii de metri inaltime, este o populara destinatie turistica din China.

Cel mai generos sef din lume? Este incredibil ce a facut barbatul pentru a marca cea de-a 20 aniversare a companiei

Cum arata cel mai generos sef din lume? Ei bine, Ian Lucas, 48 de ani, ar putea sa fie acela. Si asta pentru ca pentru a marca a 20 aniversare a companiei, managerul a decis sa-i trateze pe cei 42 de angajati.

Cursul BNR: Dolarul a coborat la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni

Dolarul a revenit marti la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni, dupa esecul proiectului de reforma a legii asigurarilor medicale al presedintelui american Donald Trump, transmite Bloomberg. Banca.

Dacia a avut cel mai bun semestru din istoria sa, cu vanzari de peste 330.000 de masini

Dacia a vandut in primele sase luni peste 332. 000 de masini, in crestere cu 12% fata de 2016, ceea ce reprezinta cel mai bun semestru din istoria marcii. Record a fost si pentru Renault, iar intreg grupul a vandut 1,88 milioane de vehicule, Franta, Rusia si Italia fiind cele mai mari piete.

Reporteri fara Frontiere: Dupa lovitura de stat esuata, Turcia s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru ziaristi

Dupa lovitura de stat esuata care a avut loc, in urma cu un an, in Turcia, tara s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru profesionistii mijloacelor de comunicare, ca urmare a politicii de persecutare a vocilor critice, sustine organizatia Reporteri fara Frontiere RSF).

Organizatia Reporteri fara Frontiere: Dupa puci, Turcia s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru ziaristi

Turcia s-a transformat, dupa lovitura de stat esuata de acum un an, in cea mai mare inchisoare din lume pentru profesionistii mijloacelor de comunicare ca urmare a politicii de persecutare a vocilor critice, a acuzat sambata organizatia Reporteri fara Frontiere, potrivit Agerpres, care citeaza EFE.

Jumatate din populatia tarii este SPIONATA! Cine CONDUCE serviciile secrete romanesti si ce ROL are Iohannis in aceasta ecuatie (VIDEO)

Roger Stone, cunoscut ca fiindunul dintre cei mai cunoscuti lobby-isti de la Washington si consultantul lui Trump, a vizitat Romania in scopul unor interese de imagine, si anume, reabilitarea lui Li.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )