Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mai putin de o luna pana la evenimentul cultural al anului: Festivalul International ...

România Liberă România Liberă,
Mai putin de o luna pana la evenimentul cultural al anului: Festivalul International ...

A inceput numaratoarea inversa: mai este mai putin de o luna pana cand se va da startul Festivalul International George Enescu, evenimentul cultural al anului. Radu Lupu, Daniel Barenboim, Staatskapelle Berlin, Pittsburgh Symphony Orchestra, Yuja Wang, Manfred Honeck, Sergey Dogadin sunt doar cateva din numele mari aflate pe afisul primelor patru zile ale Festivalului International George Enescu, care se va desfasura la Bucuresti si in tara in perioada 1-28 septembrie . continuă pe România Liberă

Mai putin de o luna pana la evenimentul cultural al anului: Festivalul International George Enescu

A inceput numaratoarea inversa: mai este mai putin de o luna pana cand se va da startul Festivalul International George Enescu, evenimentul cultural al anului. Radu Lupu, Daniel Barenboim,.

Economia Indoneziei a crescut mai putin de 6% in T2

Economia Indoneziei a crescut cu mai putin de 6% trimestrul trecut, adagand riscuri pentru populatia sud asiatica, pe masura ce investitiile incetinesc, inflatia accelereaza, iar cursul se prabuseste, anunta presa internationala.

PwC: Directorii generali din Europa Centrala si de Est pun mai putin accent pe inovatie

Directorii generali din Europa Centrala si de Est pun mai putin accent pe inovatie decat omologii lor din alte regiuni, se arata intr-un comunicat al PwC.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )