Libnet.ro
UNICEF

10:00

PwC: Directorii generali din Europa Centrala si de Est pun mai putin accent pe inovatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PwC: Directorii generali din Europa Centrala si de Est pun mai putin accent pe inovatie

Directorii generali din Europa Centrala si de Est pun mai putin accent pe inovatie decat omologii lor din alte regiuni, se arata intr-un comunicat al PwC. continuă pe Ziarul Bursa

Directorii generali din CEE pun mai putin accent pe inovatie decat omologii lor din alte regiuni

Directorii generali din intreaga lume isi canalizeaza eforturile pentru a-si determina organizatiile sa inoveze si sa gaseasca noi modalitati de a-si derula afacerile, in incercarea de a stimula cresterea intr-un climat economic global dificil. Cu.

Pakistan: 250 de persoane au evadat din inchisoare Centrala cu ajutorul talibanilor

Circa 250 de persoane au evadat, astazi, din inchsoarea Centrala din Pakistan, cu ajutorul talibanilor, inarmati cu bombe si deghizati in politisti, potrivit Reuters.

Pakistan: 250 de persoane au evadat din inchisoarea Centrala cu ajutorul talibanilor

Circa 250 de persoane au evadat, astazi, din inchsoarea Centrala din Pakistan, cu ajutorul talibanilor, inarmati cu bombe si deghizati in politisti, potrivit Reuters.

Cresteri pe pietele actiunilor din Europa

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa au urmat un curs ascendent ieri, in baza rezultatelor financiare anuntate de unele companii din regiune.

Investitiile de private equity din Romania, la minimul ultimilor sase ani

Investitiile fondurilor de tip private equity si venture capital in tara noastra au atins, in 2012, nivelul minim al ultimilor sase ani, la o distanta considerabila fata de celelalte tari din Europa Centrala si de Est, arata raportul referitor la Europa Centrala si de Est emis de Asociatia Europeana de Private Equity si Venture Capital EVCA).

COD GALBEN de furtuna in Bucuresti si 17 judete din jumatatea de est

Capitala si 17 judete din jumatatea de est a tarii se afla in intervalul marti, ora 15. 00 - miercuri, ora 15. 00, sub cod galben de furtuna, potrivit unei atentionari emise de Administratia Nationala de.

Topul celor mai scumpe terenuri agricole din Europa: unde se afla Romania

Desi in Romania valoarea terenurilor agricole a cunoscut o crestere accelerata odata cu aderarea la Uniunea Europeana, pretul mediu al unui hectar este aproape la acelasi nivel cu cel din Brazilia sau Suedia, respectiv de pana la 12 ori mai mic decat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )