Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mai putine cazuri noi de COVID-19 la Cluj. Scadere notabila fata de ultima zi

Adevărul Adevărul,
Mai putine cazuri noi de COVID-19 la Cluj. Scadere notabila fata de ultima zi

Pentru prima data in ultimele zile, numarul cazurilor noi incepe sa scada in judetul Cluj. Fata de ieri, numarul noilor cazuri este cu 40% mai mic. continuă pe Adevărul

Cinci politisti din Satu Mare,confirmati cu COVID-19. Judetul continua sa aiba cele mai putine cazuri

Judetul Satu Mare contina sa se mentina judetul cu cele mai putine cazuri de coronavirus. Cu toate acestea, numarul noilor imbolnaviri continua sa creasca pe zi ce trece. De la inceputul pandemiei, bilantul pentru Satu Mare arata un total de 992 de cazuri.

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in 24 de ore. Capitala isi bate recordurile negative

Pentru a doua zi consecutiv, Bucurestiul si-a batut in 24 de ore propriile recorduri negative in ceea ce priveste numarul de infectari cu virusul SARS-CoV-2. Judetul Cluj este pe locul II, iar Iasi, pe locul III.

Bucurestiul scapa de sub control infectia cu noul coronavirus. Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul si-a batut de ieri pana astazi propriile recorduri negative in ceea ce priveste numarul de infectari cu virusul SARS-CoV-2 in 24 de ore. Judetul Cluj este pe locul II, iar Dolj, pe locul III.

Promo-LEX: Tot mai multe cazuri ce pot fi calificate utilizare a resurselor administrative

Observatorii Promo-LEX constata tot mai multe cazuri ce pot fi calificate drept utilizare a resurselor administrative. De asemenea, se constata o crestere de 2,6 ori a discursurilor de ura si instigare la discriminare, transmite IPN.

Fara precedent: 777 de cazuri noi de COVID-19 in Bucuresti in Cluj a fost depasit pragul de 200 de cazuri, la Iasi - 200 de noi imbolnaviri Situatia in judete

Capitala a atins joi cel mai mare numar de imbolnaviri de COVID -19 raportat de la debutul pandemiei - 777, in timp ce in Cluj in ultimele 24 de ore au fost raportate 227 de imbolnaviri, iar la Iasi - 200. Alte zece judete au inregistrat peste 100 de noi cazuri de COVID-19.

3.952 de cazuri noi de infectare cu SARS-COV-2 si 63 de decese in ultimele 24 de ore!

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat sambata, 3. 952 de noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2, n.

Record absolut de cazuri noi: 4.026 de infectari si 75 de decese. Numar record si de pacienti internati la ATI

Pana vineri, 16 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 172. 516 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 076 de pacienti au fost declarati vindecati, potrivit datelor publicate vineri de grupul de Comunicare Strategica.

Record in Polonia: Peste 8.000 de cazuri noi de COVID-19

Polonia a inregistrat un nou record negative de infectii cu coronavirus, pentru a doua zi consecutiv. Astfel, 8. 099 de cazuri au fost confirmate in 24 de ore, conform datelor publicate joi de Ministerul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )