Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mai rapid decat un . Noul Range Rover Sport SVR a cucerit celebrul Drum al Dragonului

Auto Ro Auto Ro,
Mai rapid decat un . Noul Range Rover Sport SVR a cucerit celebrul Drum al Dragonului

Britanicii de la Land Rover au revenit pe celebrul Dragon Road din China. Portiunea de 11,3 kilometri a fost parcursa cu un Range Rover Sport SVR in mai putin de 10 minute, doborand astfel recordul absolut detinut de -ul 458 Italia. continuă pe Auto Ro

Gabriela Firea, despre liberali: Astia sunt mai comunisti decat noi

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a raspuns, luni, acuzatiilor potrivit carora Congresul PSD din weekend a semanat cu o sedinta a PCR, spunand ca astia sunt mai comunisti decat noi, facand referire si la indemnul liderului PNL, Ludovic Orban, lansat sefilor de organizatie sa dea cu parul in seful de la PSD.

Samsung Galaxy S9+ versus iPhone X: care este mai rapid

Foarte multi sunt curiosi cine iese castigator intr-un test comparativ Samsung Galaxy S9+ versus iPhone X. Rezultatul se poate vedea in clipul de mai sus. in urmatoarele saptamani, vom fi asaltati de clipuri menite sa evidentieze care este cel mai performant smartphone al momentului. Galaxy S9, Galaxy S9+ sau iPhone X sunt concurenti fiabili pentru [].

Samsung Galaxy S9 vs. iPhone X: care telefon e mai rapid

Foarte multi sunt curiosi cine iese castigator intr-un test comparativ Samsung Galaxy S9 Plusversus iPhone X. Rezultatul se poate vedea in clipul de mai sus. in urmatoarele saptamani, vom fi asaltati de clipuri menite sa evidentieze care este cel mai performant smartphone al momentului. Galaxy S9, Galaxy S9 Plussau iPhone X sunt concurenti fiabili pentru [].

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )