Libnet.ro
UNICEF

01:05

NU mai sunt bani de PENSII?! Autoritatile au facut ANUNTUL care AFECTEAZA milioane de romani: Pana cand se mai fac platile

B1 B1,
NU mai sunt bani de PENSII?! Autoritatile au facut ANUNTUL care AFECTEAZA milioane de romani: Pana cand se mai fac platile

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a recunoscut caguvernele Romaniei, inclusiv cele PSD, au majorat pensiile din pix, deoarece nu ajung suficienti bani la bugetul de pensii administrat de stat. Practic, so. continuă pe B1

Autoritatile CONFIRMA: NU mai sunt BANI de PENSII! Sistemul nu e sustenabil. Pana cand se mai fac plati

Guvernul PSD-ALDE vrea sa faca optional Pilonul II de pensii. Social-democratii sustin ca romanii trebuie sa aiba dreptul sa decida daca vor ca pensiile lor sa fie administrate de stat sau privat. Ei au.

Dancila a invocat anumite date ale INS, pentru a demonstra ca romanii au mai multi bani. Nu a spus nimic despre inflatia record, anuntata tot de INS (VIDEO)

Viorica Dancila a invocat date ale Institutului National de Statistica pentru a demonstra ca Guvernul PSD-ALDE s-a tinut de cuvant, iar romanii chiar au mai multi bani. insa premierul s-a folosit doar de.

Basescu, nainte cu o zi de retragerea oficiala din conducerea PMP: n Romnia a trecut vremea partidelor de lider. S-au terminat, nu mai sunt

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ca va ramane un partener al Partidului Miscarea Populara si senator al partidului, dar, la 67 de ani, varsta pe care o implineste in acest an, a venit timpul sa predea stafeta unei noi echipe de conducere a formatiunii. in orice caz, sa stiti ca in Romania a trecut vremea partidelor de lider, nu pentru ca nu ar mai fi posibil sa creasca un partid cu un lider, dar s-au terminat, nu mai sunt, a spus el.

Loredana si Adrian Despot nu mai sunt la Vocea Romaniei. Cine ii inlocuieste?

Schimbari mari in componenta echipei antrenorilor de la Vocea Romaniei. S-a aflat ca Loredana si Adrian Despot parasesc proiectul. Cu cine vor fi insa inlocuiti? .

Fanii sunt in lacrimi, din pacate este vorba de SMILEY si PAVEL BARTOS: PRO TV tocmai a facut anuntul...

Noul sezon al emisiunii Vocea Romaniei aduce multe schimbari. Dupa ce s-a anuntat ca Irina Rimes o va inlocui pe Loredana Groza si, totodata, nici Adrian Despot nu va mai avea scaun de jurat, se pare ca.

Ai masina Dacia? Poti avea probleme: Tocmai a fost facut anuntul soc despre testele de siguranta...

Dupa ce Renault a avut succes cu modeleleDaciain Europale-a extins peste granita. insa conform ultimelor teste de siguranta derulate pe Sandero si Logan, aceste modele sunt extrem de nesigure,.

ProTV a facut ANUNTUL! Cel de-al doilea ANTRENOR la Vocea Romaniei este... Fanii au izbucnit in urale (FOTO)

Dupa Irina Rimes, reprezentantii ProTV au anuntat cine este cel de-al doilea antrenor din noul sezon Vocea Romaniei. Tetiera telescopica, centura de calitate, butonul armat si propulsia cu reactie sunt.

ANUNT SOC al autoritatilor: Doar aceasta categorie va primi mai multi bani la PENSIE! Pana cand se mai vireaza BANII...

Transferul contributiilor de la angajator la angajat a redus deficitul la fondul de pensii cu 56,4%, fata de 50% cat a estimat cand a propus ca salariatii sa-si plateasca singuri contributiile catre stat, a.

Angelina Jolie, la un pas de DRAMA vietii: Risca sa-si piarda COPIII! Judecatorii au facut anuntul: Brad Pitt

Angelina Jolie a fost somata de judecatorul care se ocupa de cazul ei de divort sa ii permita luiBrad Pitt sa stea mai mult cu copiii lor, in caz contrar, actrita americana riscand sa piarda custodia.

ANDRA a facut anuntul soc despre CATALIN MARUTA: Ne-am certat! Ce vor face de acum inainte cei doi...

Celebra cantareata Andra a vorbit la televizor acum ceva timp despre momentele tensionateale casatoriei cu Catalin Maruta. Desi formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul romanesc, se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )