Libnet.ro
UNICEF

17:01

Fanii sunt in lacrimi, din pacate este vorba de SMILEY si PAVEL BARTOS: PRO TV tocmai a facut anuntul...

B1 B1,
Fanii sunt in lacrimi, din pacate este vorba de SMILEY si PAVEL BARTOS: PRO TV tocmai a facut anuntul...

Noul sezon al emisiunii Vocea Romaniei aduce multe schimbari. Dupa ce s-a anuntat ca Irina Rimes o va inlocui pe Loredana Groza si, totodata, nici Adrian Despot nu va mai avea scaun de jurat, se pare ca. continuă pe B1

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita cantareata Cornelia Catanga...

Cornelia Catanga, in varsta de 60 de ani, a ajuns zilele trecute, la Spitalul de urgenta pentru boli oftalmologice din Bucuresti, cu tensiune oculara. Nu mai vedeam bine, ma durea capul ingrozitor. Am.

Dupa MOARTEA Stelei Popescu, un nou anunt TRIST ZGUDUIE Romania: Din PACATE, este vorba de indragitul Alexandru ARSINEL... (FOTO)

Alexandru Arsinel a fost devastat de moartea colegei sale de scena, indragita actrita Stela Popescu. Mai mult, sotia lui a fost imobilizata la pat, iar aceste suferinte i-au agravat starea de.

TRISTETE pentru fanii MARIEI CIOBANU! Din pacate, e adevarat! IONUT DOLANESCU a confirmat tot! indragita cantareata...

Lovitura pentru fanii muziicii populare! Din pacatemarea artista Maria Ciobanu si-a anulat concertele din Romania si a ramas in SUA ca sa-si ingrijeasca sotul, grav bolnav. Maria Ciobanu 80 de.

Veste trista pentru fotbalul romanesc: Din pacate este vorba de celebrul Rica Raducanu...

Vesti triste despre unul dintre cei mai indragiti sportivi romani. RicaRaducanu are 72 de ani si, dupao viatade portar, cu lovituri multe si accidentari, a ajuns safie diagnosticat.

Din pacate este adevarat: ANTONIA a fost inlocuita! Ce decizie a luat acum ALEX VELEA...

Vincenzo Castellano, fostul partener de viata al Antoniei, are o noua iubita romanca, total diferita de fosta sa sotie. Anuntul are loc in contextul in care Vincenzo se pare ca incearca sa mearga mai.

Soc in televiziune! trece prin momente GRELE! Anunt neasteptat iN DIRECT: Fanilor nu le-a venit sa creada! Din pacate...

A fost extrem de impresionata de povestea unei concurente de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi. Este vorba despre Anica o invitata care a trecut prin numeroase incercari cumplite si care.

Razboi total intre REGII MANELELOR! Nicolae Guta si Florin Salam s-au BATUT pentru o DANSATOARE CELEBRA! Fanii sunt SOCATI

Cristina Pucean este una dintre cele mai cunoscute, solicitate si bine-platite dansatoare din Romania. Toti manelistii se bat pentru ca celebra dansatoare sa apara in showurile lor. in varsta de 23 de ani,.

Din pacate, dupa MOARTEA Ionelei Prodan o alta veste CUTREMURA muzica populara! Este vorba de indragita interpreta Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu sustine ca poate comunica cu cei din lumea de dincolo si ca are vise premonitorii. Artista a afirmat ca le-a visat pe Ionela Prodan si Ileana Ciuculete: Am visat-o pe Ionela Prodan cum.

Prudenta, doar o vorba goala pentru BNR

Aparitia in presa a principalelor masuri dintr-un document al BNR, referitoare la limitarea gradului de indatorare al populatiei, s-a suprapus, aproape perfect, cu publicarea ultimului raport de evaluare a situatiei sistemului financiar din Romania de catre Fondul Monetar International. Coincidenta? Se poate, insa aceasta coincidenta ii ofera Bancii Nationale justificarea necesara pentru a trece la actiune. Din pacate este prea tarziu, deoarece au fost ignorate principii elementare ale prudentei, care spun, printre altele, ca nu este bine sa pui semnul de echivalenta intre cresterea economica sanatoasa si evolutia unei economii dopate cu bani ieftini, la fel cum nu poti sa opresti fara consecinte o masina care goneste catre un zid, printr-o frana la cativa metri de impact.

SOC! S-a aflat castigatoarea emisiunii BRAVO AI STIL din acest an! Fanii sunt in EXTAZ! TROFEUL va merge la...

Sambata, fanii Bravo, ai stil! All stars vor afla care este castigatoare emisiunii. Ei au posibilitatea sa-si sustina concurenta preferata, trimitand SMS la 1230 cu numele fetei respective. Sesiunea de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )