Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mai sunt doua zile pana la concertul lui Enrique Iglesias la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Mai sunt doua zile pana la concertul lui Enrique Iglesias la Bucuresti

Cantaretul Enrique Iglesias va concerta, in 12 mai, la Bucuresti. intr-un mesaj video, postat pe pagina sa de Facebook, le-a transmis fanilor un show incredibil. continuă pe România Liberă

Doua zile pana la concertul Anouar Brahem Quartet la Jazz Night Out.

Anouar Brahem Quartet concerteaza joi, 12 mai la Sala Radio in cadrul proiectului Jazz Night Out. Categoriile de bilete II si III sunt deja sold out si mai sunt foarte putine bilete in vanzare la categoria I. Anouar Brahem va prezenta publicului cel mai recent album al sau, Souvenance aparut la prestigioasa casa de discuri ECM. Maestrul tunisian al oud-ului propune de aceasta data un proiect pe cat de altruist pe atat de personal, o muzica sensibila, pasionala si convingatoare.

Doua zile pana la concertul Anouar Brahem Quartet la Jazz Night Out

Anouar Brahem Quartet concerteaza joi, 12 mai la Sala Radio in cadrul proiectului Jazz Night Out. Categoriile de bilete II si III sunt deja sold out si mai sunt foarte putine bilete in vanzare la categoria I.

Meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua zile

In urmatoarele doua zile vremea va fi in general instabila, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, ziua local in Moldova, in zonele montane si submontane si izolat in restul tarii, iar seara si noaptea cu precadere in Oltenia si Banat, .

Casa Regala ii asteapta pe romani la Castelul Peles, pe 10 mai. Sunt anuntate o serie de evenimente cu ocazia jubileului de 150 de ani

Romanii sunt asteptati marti, 10 mai, la Castelul Peles, unde Casa Regala va organiza o serie de evenimente cu ocazia jubileului de 150 de ani, anunta Mediafax. Primul element al manifestarilor va avea loc in Bucuresti, la statuia Regelui Carol I, unde va avea loc o ceremonie militara si se vor depune coroane de flori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )