Libnet.ro
UNICEF

13:31

il mai sustine Liviu Dragnea pe Victor Ponta? Ce a raspuns presedintele PSD

Antena3 Antena3,
il mai sustine Liviu Dragnea pe Victor Ponta? Ce a raspuns presedintele PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Europa FM, ca, daca Victor Ponta isi va dori un post de conducere in PSD la congresul din aceasta toamna, va avea toata sustinerea, insa. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, intrebat daca mai vrea demisia lui Victor Ponta: Nu mi-am schimbat parerea si astept sa se intample la un moment dat

Nu mi-am schimbat parerea si astept sa se intample la un moment dat, a declarat luni seara presedintele Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, intrebat daca isi mai doreste demisia lui Victor Ponta.

Klaus Iohannis se asteapta ca premierul Victor Ponta sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, luni, daca si-a schimbat opinia fata de premierul Victor Ponta, in contextul problemelor penale ale acestuia, respectiv daca inca mai asteapta o demisie a.

Victor Ponta, fata in fata cu presedintele Klaus Iohanis pe tema imigrantilor

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca va avea o discutie cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numarului de migranti pe care ii va putea primi Romania si ca il va informa pe seful statului ca in.

Liviu Dragnea propune comasarea alegerilor

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, in emisiunea Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3, ca va propune un nou proiect de comasare a alegerilor, in care.

UPDATE Un ministru fidel lui Victor Ponta il provoaca pe Liviu Dragnea si cere congres extraordinar in PSD/ Si Ministrul Economiei solicita congres

Sorin Grindeanu, presedintele PSD Timis si ministru al Comunicatiilor, cere intr-un comunicat de presa organizarea unui Congres extraordinar al PSD pana la jumatatea lunii octombrie pentru alegerea unui presedinte plin al partidului. Grindeanu, un fidel al lui Victor Ponta, il provoaca astfel pe Liviu Dragnea, proaspat ales presedintele interimar al partidului, care se afla intr-o relatie tensionata cu Ponta. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca Dragnea nu isi doreste acum congres. UPDATE Si ministrul Economiei, Mihai Tudose, liderul PSD Braila, solicita organizarea cat mai rapida a unui congres. Liviu Dragnea a fost ales presedinte interimar al partidului pe 22 iulie, functie ce ar urma sa o ocupe pana la congresul programat sa aiba loc pe 16 noiembrie.

Victor Ponta, despre comasarea alegerilor: Sa vorbeasca Liviu si cu infierbantatii astia de la PNL. inainte fugeau de alegeri ca dracu de tamaie, acum vor in fiecare zi alegeri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca propunerea presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, privind comasarea alegerilor, nu il intereseaza in mod deosebit, el nemaicandidand, dar ca ar fi bine pentru Guvern.

PNL il ameninta pe socrul lui Victor Ponta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, in legatura cu numirea lui Ilie Sarbu la Curtea de Conturi, ca este momentul ca PSD si Liviu Dragnea sa faca o alta propunere asupra careia nu planeaza.

Liviu Dragnea vrea comasarea alegerilor: Mandatele primarilor si parlamentarilor sa fie de cinci ani

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, ca va propune un nou proiect de comasare a alegerilor, in care mandatele tuturor alesilor vor fi de cinci ani. Dragnea sustine ca altfel Rom.

Alina Gorgiu, raspuns la scrisoarea lui Victor Ponta: Nu e in fisa postului meu daca o televiziune a facut evaziune fiscala

Alina Gorghiu i-a raspuns premierului Victor Ponta dupa ce acesta a trimis o scrisoare deschisa liderilor PNL in care acuza ca Realitatea TV, firma aflata in insolventa de 4 ani si cu datorii de 20 de.

Victor Ponta: ii trimit presedintelui demisia pe 1 decembrie 2016 (VIDEO)

Premierul Victor Ponta i-a transmis luni seara presedintelui Klaus Iohannis ca ii va inainta demisia pe 1 decembrie 2016, intr-un raspuns transmis in exclusivitate postului B1 TV. Reactia premierului vine dupa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )