Libnet.ro
UNICEF

09:00

UPDATE Un ministru fidel lui Victor Ponta il provoaca pe Liviu Dragnea si cere congres extraordinar in PSD/ Si Ministrul Economiei solicita congres

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Un ministru fidel lui Victor Ponta il provoaca pe Liviu Dragnea si cere congres extraordinar in PSD/ Si Ministrul Economiei solicita congres

Sorin Grindeanu, presedintele PSD Timis si ministru al Comunicatiilor, cere intr-un comunicat de presa organizarea unui Congres extraordinar al PSD pana la jumatatea lunii octombrie pentru alegerea unui presedinte plin al partidului. Grindeanu, un fidel al lui Victor Ponta, il provoaca astfel pe Liviu Dragnea, proaspat ales presedintele interimar al partidului, care se afla intr-o relatie tensionata cu Ponta. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca Dragnea nu isi doreste acum congres. UPDATE Si ministrul Economiei, Mihai Tudose, liderul PSD Braila, solicita organizarea cat mai rapida a unui congres. Liviu Dragnea a fost ales presedinte interimar al partidului pe 22 iulie, functie ce ar urma sa o ocupe pana la congresul programat sa aiba loc pe 16 noiembrie. continuă pe Hotnews

UPDATE Victor Ponta: Romania are capacitatea de a primi 1.500 - 1.700 de refugiati. / Prieteneste, in octombrie vom intreba de ce Romania si Bulgaria nu sunt in Schengen macar cu frontierele aeriene

Romania are capacitatea de a primi 1. 700 de refugiati, a afirmat luni, premierul Victor Ponta, intr-un discurs in fata Parlamentului. El a precizat ca acest subiect va fi pe ordinea de zi in sedinta CSAT si ca declaratiile de luni reprezinta punctul sau de vedere ca prim-ministu. Ponta considera ca Romania trebuie sa fie o tara europeana si sa isi asume obligatiile, dar trebuie sa beneficieze de toate drepturile. Primul ministru a adaugat ca Prieteneste, la Consiliului JAI din octombrie vom intreba de ce Romania si Bulgaria nu sunt in Schengen macar cu frontierele aeriene. Primul ministru declarase, in urma cu cateva ore, ca tara noastra poate primi pana la 1. 500 de refugiati.

il mai sustine Liviu Dragnea pe Victor Ponta? Ce a raspuns presedintele PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Europa FM, ca, daca Victor Ponta isi va dori un post de conducere in PSD la congresul din aceasta toamna, va avea toata sustinerea, insa.

Victor Ponta, despre comasarea alegerilor: Sa vorbeasca Liviu si cu infierbantatii astia de la PNL. inainte fugeau de alegeri ca dracu de tamaie, acum vor in fiecare zi alegeri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca propunerea presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, privind comasarea alegerilor, nu il intereseaza in mod deosebit, el nemaicandidand, dar ca ar fi bine pentru Guvern.

Victor Ponta, despre criza migrantilor: Lucrurile s-au transat, Romania nu e de acord cu cote obligatorii / Cel care voteaza in Consiliul European este presedintele, foarte bine ca a anuntat cati refugiati putem primi

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca, dupa declaratiile facute de presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste numarul de migranti pe care Romania ii poate primi lucrurile s-au transat, in sensul in care autoritatile de la Bucuresti nu sunt de acord cu cote obligatorii. 43Cel care voteaza in cadrul Consiliului European este presedintele, a amintit Ponta, subliniind ca e foarte bine ca seful statului a anuntat care sunt posibilitatile Romaniei in acest moment in privinta gazduirii de refugiati.

Victor Ponta anunta o strategie de crestere a salariului minim: 1.300 de lei din iulie 2016 si 1.400 de lei din ianuarie 2017

Guvernul are o strategie de crestere semestriala a salariului minim, acesta urmand sa creasca la 1. 300 de lei de la 1 iulie 2016 si la 1. 400 de lei incepand cu 1 ianuarie 2017, a declarat miercuri premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres. Primul ministru a precizat insa ca datele sunt neoficiale si inca nebatute in cuie.

Victor Ponta misogin. Drumul Romaniei de la tiganca imputita la hiena raraita

Ce faci, fa, Doino, aveai chef de niste inundatii? intreba savant Victor Ponta o doamna ministru, in timp ce sedea frumusel in barcuta si era plimbat de trei soldati amarati printr-o apica de un metru, ca sa nu-si ude sosetele.

Procesul intentat de liberalul clujean Mihai Seplecan lui Victor Ponta s-a mutat la inalta Curte. Liberalul il acuza pe premier de abuz de putere

Liberalul Mihai Seplecan, a fost audiat, miercuri, 9 septembrie, la inalta Curte de Casatie si Justitie in legatura cu plangerea pe care acesta, in calitate de co-presedinte executiv al PNL i-a formulat-o premierului Victor Ponta deoarece acesta nu a dispus organizarea de alegeri pentru functia d epreesdinte al CJ Cluj. Seplecan il acuza pe Ponta de abuz de putere.

Victor Ponta, despre problema refugiatilor: Nu imi place noul val de xenofobie. Romania este o tara europeana si solidara (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, in sedinta de Guvern, ca pozitia Romaniei va fi una de solidaritate si sprijin fata de problema refugiatilor. Ponta a mai spus ca nu ii place noul val de xenofobie din.

Ce parere are Ion Tiriac despre Simona Halep, Victor Ponta si Klaus Iohannis

Ion Tiriac si-a spus parerea despre cele trei personaje despre care se scrie cel mai mult in aceasta perioada. Iata ce a zis despre Simona Halep, Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Kovesi: Ancheta in dosarul Victor Ponta este aproape finalizata / Ponta: Chiar ma bucur de ceea ce a zis procurorul sef

Laura Codruta Kovesi a declarat marti ca ancheta in cazul premierului Victor Ponta este aproape finalizata, dar ca procurorul de caz va decide cand va fi incheiata aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )