Libnet.ro
UNICEF

16:01

Mai TARE decat clopotul Catedralei! La Baia Mare se fac clopote INTELIGENTE: Pot canta din Beatles sau ABBA si costa pana in 300.000 de euro

B1 B1,
Mai TARE decat clopotul Catedralei! La Baia Mare se fac clopote INTELIGENTE: Pot canta din Beatles sau ABBA si costa pana in 300.000 de euro

In tara noastra, turnarea clopotelor este o traditie, insa putini stiu ca acest mestesug a ajuns in ziua de azi aproape o arta. Acum se fac clopote care suna in gama asadar,. continuă pe B1

Daca ar fi stiut PATRIARHUL asta! La Baia Mare se fac clopote INTELIGENTE: Pot canta din Beatles sau ABBA si costa pana in 300.000 de euro

In tara noastra, turnarea clopotelor este o traditie, insa putini stiu ca acest mestesug a ajuns in ziua de azi aproape o arta. Acum se fac clopote care suna in gama asadar,.

Sectie de radioterapie, investitie de 3 milioane de euro, la Spitalul Judetean din Baia Mare

Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare urmeaza sa beneficieze de o Sectie de Radioterapie, investitie care este realizata cu fonduri de la Banca Mondiala. Contractul de finantare al investitiei in valore de 3 milioane de euro a fost semnat inca din 14 martie 2016, la Bucuresti, in prezenta reprezentantilor Ministerului Sanatatii si a reprezentantilor Bancii Mondiale. Summary.

Dragnea: Salariile procurorilor vor creste mai putin decat la judecatori

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca salariile magistratilor vor creste si nu va fi o majorare in gluma, iar in ceea ce priveste veniturile procurorilor, acestea vor fi putin mai reduse decat ce.

Nu avem sosele, dar mai construim niste statui! Stefan cel Mare, iz de SCANDAL la Primaria Capitalei (VIDEO)

Capitala nu are sosele, dar are cele mai multe statui. Iar planurile alesilor locali nu se opresc aici. Mai nou, statuia lui Stefan cel Mare este motiv de scandal in sedinta Consiliului General al.

Pozitia BOR despre chipul Patriarhului pe clopotul Catedralei Neamului, demontata. Mitropolitul care a refuzat in 2014 sa fie basoreliefat

Aparitia Patriarhului Daniel pe clopotul principal al Catedralei Mantuirii Neamului a starnit un scadal mare cam cat lacasul de cult. Oficialii Bisericii Ortodoxe Romane se apara si sustin.

Becali: Clopotul Catedralei Neamului trebuie sa coste cinci milioane si sa rasune in tot Bucurestiul, ca sa stim ca se apropie sfarsitul!

Biserica Ortodoxa Romana e in centrul unui nou scandal, dupa ce s-a aflat ca pe principalul clopot al Catedralei Mantuirii Neamului, constructie uriasa, extrem de costisitoare si pe care multi.

Ciobanii din Sibiu vand carnea de miel mai ieftin decat anul trecut

Pentru ca numarul mieilor de pe piata este mai mare decat anul trecut, carnea de miel de Pasti este mai ieftina cu o cincime decat anul trecut. Unii dintre fermierii sibieni au decis sa nu mai mearga la piata si asteapta clientii langa saivan.

NEW MONEY: in ce domenii din sectorul privat se castiga mai prost decat in administratia publica

Bugetarii ar urma sa se bucure de noi cresteri de salarii, in conditiile in care multi dintre ei sunt deja mai bine platiti decat angajatii din majoritatea ramurilor economice din Romania.

Tiraspolul contrazice Chisinaul: Energia electrica procurata din Ucraina va fi mai scumpa decat cea de la Cuciurgan VIDEO

Autoritatile de la Tiraspol anunta ca decizia Chisinaului de a semna un contract de furnizare a energiei electrice din Ucraina nu inseamna deloc ca energia electrica va fi mai ieftina, asa cum au afirmat oficialii moldoveni in motivarea castigarii licitatiei de catre partea ucraineana.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )