Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mai tare ca Inna si Edward Maya! Adina Butar a cucerit America in doar doua saptamani. Afla cum i-a uimit romanca noastra pe americani!

Devorator Monden Devorator Monden,
Mai tare ca Inna si Edward Maya! Adina Butar a cucerit America in doar doua saptamani. Afla cum i-a uimit romanca noastra pe americani!

A cucerit Europa, Australia, iar acum a venit randul Americii sa o aprecieze. Este vorba de Adina Butar, cea care. continuă pe Devorator Monden

AUDIO Seful Fiscului: Vocea practicienilor in insolventa se aude mai tare decat vocea ANAF, in detrimentul bugetului de stat

Bugetul de stat poate pierde circa 35 de miliarde de lei din cauza insolventelor companiilor, spune intr-un interviu acordat HotNews. ro Gelu Stefan Diaconu, presedintele ANAF. Mai mult, din cauza ca aceste sume sunt incluse in prognoza privind veniturile bugetare, ele fiind nerecuperate aproape in totalitate, si colectarea este sub prognoze, chiar daca in termeni reali ea a crescut cu cca 5%. Anul trecut, din 12. 900 de firme in insolventa, aproape 10. 000 au dat faliment, bugetul ne-mai-alegandu-se cu mare lucru. Altfel spus, ne chinuim sa gasim un spatiu fiscal de 3 miliarde de lei cat ar fi impactul reducerii CAS cu 5 pp), dar din cauza unui cadrului legal deficitar privind insolventa renuntam la 35 de miliarde de lei. Vestea si mai proasta este ca saptamana viitoare proiectului Noului Cod privind Insolventa ar putea fi fi votat in plen, iar seful Fiscului spune ca acesta poate fi si mai rau decat actuala reglementare.

Dambovita: Comuna Vulcana Bai, mai tare decat capitala. Oamenii isi pot plati darile din fata calculatorului

In judetul Dambovita, comuna Vulcana Bai a trecut la plata taxelor locale cu cardul. Dorinta mea a fost aceea de a face o administratie corespunzatoare nivelului de dezvoltare a tehnologiei informatiei, spune primarul Emil Draghici, care a dat ordin sa nu se mai foloseasca hartie decat in cazurile exceptionale.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )