Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mai tari decat chinezii. De ce ar trebui sa ne ingrijoreze aceasta crestere economica

România Liberă România Liberă,
Mai tari decat chinezii. De ce ar trebui sa ne ingrijoreze aceasta crestere economica

Economia Romaniei a cunoscut un avans de 7% in 2017 comparativ cu anul precedent, cel mai ridicat ri. continuă pe România Liberă

Val de infectii respiratorii diagnosticate de medici. Sunt cu 44% mai multe decat cele inregistrate anul trecut

Tot mai multi pacienti cu infectii respiratorii au trecut pragul cabinetelor medicilor de familie. Mai precis, peste 129. 000 de cazuri de infectii respiratorii s-au inregistrat in ultima saptamana, cu 44% mai multe decat in perioada similara a anului trecut. Au fost confirmate peste o mie de cazuri noi de gripa, cele mai multe in Bucuresti si in judetele Constanta, Olt, Brasov, Iasi.

E.ON, in vizorul Ungariei pentru ca ofera gaze mai ieftine decat firma locala de stat

Partidul Fidesz, care a castigat alegerile din Ungaria pentru ca si-a concentrat campania pe reducerea pretului utilitatilor, este in prezent intr-o disputa pre-electorala cu grupul energetic german E. ON SE, care ofera gaze naturale la preturi mai mici decat compania maghiara de stat, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Aproape 5.000 de cereri de azil au fost depuse anul trecut, cu 161% mai multe decat in 2016

Aproape 5. 000 de cereri de azil au fost depuse anul trecut la structurile teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrari IGI), cu 161 la suta mai multe decat in 2016, cei mai multi solicitanti de azi fiind din Irak, Siria si Afganistan, iar peste 3. 600 dintre ei au beneficiat de cazare in centrele IGI. De asemenea, 3. 580 de migranti au fost gasiti cu sedere ilegala pe teritoriul Romaniei, cu 36 la suta mai multi decat in 2016.

Parintii simt o presiune sociala de a cheltui mai mult decat isi permit pentru copiii lor

Parintii sunt categoria de consumatori cea mai vulnerabila la presiunea sociala, fiind fortati sa cheltuiasca pentru copiii lor un buget mai mare decat isi pot permite, se arata in Raportul Consumatorilor privind Platile Efectuate, realizat de Intrum si dat astazi publicitatii.

Razboinica din Serena Williams: Ma simt mai bine decat credeam. Daca plec cu asteptari mici, trebuie sa ma opresc, deci asta nu mi se va intampla

Serena Williams a pierdut primul meci oficial disputat dupa mai bine de un an de zile, insa este increzatoare in jocul sau si are in continuare asteptari mari. Fostul lider mondial a precizat ca se simte mai bine decat credea, iar revenirea ei la forma din trecut este pe calea cea buna. Ma simt mai bine decat credeam. Daca plec cu asteptari mici, trebuie sa ma opresc, deci asta nu mi se va intampla, a spus Serena Williams.

Economia romaneasca a crescut de doua ori mai rapid decat media din UE in trimestrul patru 2017

Cu un avans de 7% in trimestrul al patrulea din 2017, comparativ cu perioada similara a anului 2016, Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica, in ritm anual, din Uniunea Europeana in perioada octombrie - decembrie 2017, arata o estimare preliminara, publicata miercuri de Eurostat, noteaza Agerpres. Comparativ, produsul intern brut al zonei euro a crescut cu 2,7%, si cu 2,6% in UE, in trimestrul patru 2017 comparativ cu trimestrul patru 2016. Datele Eurostat arata, insa, ca ritmul de crestere a economiei romanesti a incetinit in trimestrul patru 2017, pana la 7%, dupa un avans de 8,5% in trimestrul al treilea.

Sosul considerat sanatos care este mai nociv decat mancarea de la fast-food

Sosul pesto ar avea efecte mai nocive asupra sanatatii decat hamburgerii de la McDonalds, potrivit unui studiu in cadrul caruia a fost masurata cantitatea de sare din alimente. Daca un hamburger de la.

Cum isi cauta nord-coreenii jumatatea. De ce este statutul social mai important decat iubirea

Atunci cand doua persoane decid sa se casatoreasca, in Coreea de Nord, cel mai important factor de care tin cont este songbun, adica statutul social, politic si economic al acestora.

Cum isi cauta nord-coreenii jumatatea. in tara lui Kim Jong-Un exista ceva mai important decat iubirea

Atunci cand doua persoane decid sa se casatoreasca, in Coreea de Nord, cel mai important factor de care tin cont este songbun, adica statutul social, politic si economic al acestora. Acest lucru este.

Romanii dau 230 de lei pe cadoul de Valentines Day. Femeile, mai zgarcite decat barbatii

Dragobetele a cazut in desuetudine: doar 10,1% dintre conationalii nostri mai considera ziua de 24 f.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )