Libnet.ro
UNICEF

12:15

Razboinica din Serena Williams: Ma simt mai bine decat credeam. Daca plec cu asteptari mici, trebuie sa ma opresc, deci asta nu mi se va intampla

Hotnews Hotnews,
 Razboinica din Serena Williams: Ma simt mai bine decat credeam. Daca plec cu asteptari mici, trebuie sa ma opresc, deci asta nu mi se va intampla

Serena Williams a pierdut primul meci oficial disputat dupa mai bine de un an de zile, insa este increzatoare in jocul sau si are in continuare asteptari mari. Fostul lider mondial a precizat ca se simte mai bine decat credea, iar revenirea ei la forma din trecut este pe calea cea buna. Ma simt mai bine decat credeam. Daca plec cu asteptari mici, trebuie sa ma opresc, deci asta nu mi se va intampla, a spus Serena Williams. continuă pe Hotnews

Deputat PSD: Dancila a facut bine ca nu a plecat la Bruxelles. Femeile de serviciu din scolile romanesti sunt mai importante decat parlamentarii europeni

Deputatul PSD Petre Florin Manole a declarat vineri ca Viorica Dancila a facut foarte bine ca a ramas la sedinta de Guvern unde au fost adoptate proiecte importante, in loc sa mearga la dezbaterea din Parlamentul European. Acesta a precizat, intr-un interviu la RFI, ca femeile de serviciu din scolile romanesti sunt mai importante decat parlamentarii europeni, atunci cand un prim-ministru decide carui subiect sa acorde mai mult interes.

VIDEO Serena Williams, din nou pe teren intr-un meci oficial, dupa o pauza mai mare de un an de zile

Serena Williams e back in business, dupa o pauza de peste un an de zile. Fostul lider al ierarhiei WTA a revenit pe teren intr-o partida oficiala alaturi de sora Venus, in meciul de dublu al confruntarii cu Olanda din FedCup.

VIDEO Serena Williams s-a intors, dar a pierdut lamentabil primul meci oficial!

Serena Williams a jucat primul oficial dupa ce a nascut. Americanca si sora ei Venus au evoluat impreuna pentru echipa de Fed Cup a SUA.

Final de drum? Serena Williams, intr-o situatie neasteptata chiar la ea acasa

Serena Williams a fost convocata in echipa de FED Cup a Statelor Unite, pentru confruntarea cu Olanda, care se desfasoara la Ashville.

Serena Williams nu este sigura de participarea la urmatoarele turnee de Grand Slam din acest an

Serena Williams s-a confruntat cu importante probleme de sanatate dupa ce a nascut in septembrie 2017 si a lasat sa se inteleaga ca nu este sigura de participarea la urmatoarele turnee de Grand Slam din acest an, informeaza Reuters.

ABERATIILE SISTEMULUI: Medic director, cu salariu mai mic decat un asistent medical

Directorul unui centru de transfuzie a anuntat ca intentioneaza sa isi dea demisia din functie, pentru ca, de la 1 martie, va avea un salariu mai mic decat cel al unui asistent medical. Medicul Nicoleta.

Aberatiile sistemului: medic director de centru de transfuzie, cu salariu mai mic decat un asistent medical

Medicul Nicoleta Calutoiu ocupa functia de director al Centrului de Transfuzie Sanguina Targu Jiu. Ea a anuntat ca intentioneaza sa isi dea demisia din functie, pentru ca, de la 1 martie, va avea un salariu mai mic decat cel al unui asistent medical.

Aberatiile sistemului: medic director de centru de transfuzie sanguina, cu salariu mai mic decat un asistent medical

Medicul Nicoleta Calutoiu ocupa functia de director al Centrului de Transfuzie Sanguina Targu Jiu. Ea a anuntat ca intentioneaza sa isi dea demisia din functie, pentru ca, de la 1 martie, va avea un salariu mai decat cel al unui asistent medical.

Sporul negativ al populatiei s-a accentuat anul trecut. In 2017 s-au nascut cu 11.000 de copii mai putin decat in 2016, in timp ce numarul decedatilor a crescut

In anul 2017, numarul nou-nascutilor a fost mai mic cu circa 11. 000 de persoane fata de 2016, in timp ce numarul romanilor decedati a urcat la peste 260. 000 fata de putin peste 257. 000 in 2016), reiese din datele publicate luni de Institutul National de Statistica. Vezi in text care sunt judetele cu cele mai inalite rate ale mortalitatii, ale nuptialitatii si divortialitatii.

Dodon, respins de Moscova si izolat de propriii cetateni. Minte mai rau decat sovieticii

Respins de Moscova si izolat de propriii cetateni, Igor Dodon incepe sa faca gesturi disperate: minte de ingheata apele, rupandu-se total de realitatea din jurul sau. A falsificat o lista cu pretinse primarii ce ar fi votat AntiUnire.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )