Libnet.ro
UNICEF

18:31

O mai tineti minte pe eleva violata din Vaslui! Ce i-a facut logodnicul cu trei luni inainte de nunta

Antena3 Antena3,
O mai tineti minte pe eleva violata din Vaslui! Ce i-a facut logodnicul cu trei luni inainte de nunta

Raluca Munteanu, eleva din Vaslui violata de sapte tineri, trece prin clipe nu tocmai fericite. Fata a incercat sa isi refaca viata in bratele unui fost coleg, Petru, care i-a promis ca o ia si de nevasta. continuă pe Antena3

O mai tineti minte pe eleva violata din Vaslui? Ce i-a facut logodnicul cu trei luni inainte de nunta

Raluca Munteanu, eleva din Vaslui violata de sapte tineri, trece prin clipe nu tocmai fericite. Fata a incercat sa isi refaca viata in bratele unui fost coleg, Petru, care i-a promis ca o ia si de nevasta.

Vaslui: Eleva violata de 7 tineri a fost parasita de logodnic cu 3 luni inaintea cununiei

Necazurile se tin lant de eleva violata, in noiembrie 2014, de 7 vineri din Vaslui. Raluca Munteanu a fost parasita de logodnic cu doar 3 luni inaintea cununiei. Urma sa faca o cununie simpla in vara.

Un barbat a fost gasit mort intr-o statie de autobuz din Vaslui. Anchetatorii au fost socati cand au aflat ce se intamplase

Barbatul gasit mort intr-o statie de autobuz din Vaslui a fost omorat de doi sateni. Costel Bodescu, care este tatal a doi copii, a fost snopit in bataie, dupa ce a petrecut intr-un bar din sat impreuna cu.

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg - VIDEO

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg si este gata sa intampine primii pasageri. Pachebotul Symphony of the Seas a parasit portul francez Saint-Nazaire, unde a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )