Libnet.ro
UNICEF

11:45

MAI, video emotionant despre cei care au trecut prin experienta COVID-19. Supravietuitor: E precum curentul electric. Nu-l vezi, dar te-ai fript

Adevărul Adevărul,
MAI, video emotionant despre cei care au trecut prin experienta COVID-19. Supravietuitor: E precum curentul electric. Nu-l vezi, dar te-ai fript

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a lansat pe Facebook campania ViataEsteUnDar menita sa ii faca pe romani sa constientizeze pericolul pe care il reprezinta raspandirea noului coronavirus. intr-un videoclip realizat de MAI, o femeie vorbeste despre ultimele clipe alaturi de sotul ei, care a murit de COVID-19, iar un barbat povesteste cat de greu i-a fost sa invinga boala. continuă pe Adevărul

Medic rezident ATI, despre cei care inca mai au semne de intrebare legate de existenta COVID-19: As vrea ca lumea sa inteleaga gravitatea acestei situatii Imagini impresionante cu pacientii internati la Spitalul ROL 2 (VIDEO)

Lumea ar trebui sa inteleaga gravitatea acestei situatii si sa respecte regulile de protectie. Este mesajul transmis de un medic rezident care ingrijeste pacientii diagnosticati cu COVID-19, internati in se.

Ludovic Orban, replica pentru cei care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori

Argumentele cu care se apara Ludovic Orban de acuzatiile ca i-ar proteja pe pedofili si violatori. Ludovic Orban da replica celor care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori Ludovic Orban a trimis o scrisoare miercuri catre mai multe ONG-uri care au criticat legea care majoreaza pedepsele pentru violatori si pedofili. Premierul spune .

Daniel Buzdugan, apel disperat catre prieteni: Toti cei care v-ati vazut cu mine bateti o cruce mare! Ce se intampla in aceste momente

Emotii mari pentru unul dintre cei mai indragiti oameni de radio. Daniel Buzdugan a transmis ieri un mesaj ingrijorator pe contul sau de Facebook, iar cei dragi au reactionat imediat in incurajarea acestuia. Un impatimit al vacantelor in Grecia, simpaticul prezentator de la Morning Zu nu a facut exceptie nici anul acesta la ele, motiv .

Daniel Buzdugan, moment dificil: Toti cei care v-ati vazut cu mine bateti o cruce mare!

Daniel Buzdugan, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de radio din Romania, si-a facut test COVID. Toti cei care v-ati vazut cu mine in ultimele doua saptamani bateti o cruce mare ca pe Caraiman, ca sa ies negativ, a scris Buzdugan, luni, pe pagina sa de Facebook.

Cum e posibil asa ceva? Absolventii scolilor profesionale, platiti mai bine decat cei care termina o facultate in Romania

Meseriasii sunt mult mai apreciati in Romania, decat absolventii de facultate! La aceasta concluzie au ajuns antreprenorii participanti la conferinta Pactul pentru Munca, organizata de Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin CONAF), care solicita dezvoltarea scolilor profesionale. Absolventii scolilor de meserii castiga mai bine decat absolventii de facultate Asa s-a ajuns ca in Romania un electrician .

Atentie, romani! Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie de aceste schimbari legislative si nu numai

Legislatia romaneasca, dupa cum am putut-o simiti cei mai multi pe pielea noastra, este stufoasa si plina de birocratie. Astfel ca, in ultima perioada, anumite aspecte legislative s-au modificat pentru a simplifica anumite proceduri cand vine vorba de asociatiile de locatari. Modificari intrate in vigoare ce privesc locuitorii de la bloc Daca pana acum un .

Ce reguli trebuie sa respecte cei care vand pe OLX, Lajumate.ro, Publi24, Okazii. Ce prevede regulamentul

Legislatia in vigoare a fost modificata, astfel incat persoanele fizice care vand produse pe platformele de comert online trebuie sa respecte regulile impuse de lege, ca orice alt comerciant. Reguli noi pentru cei care vand produse online Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor a modificat legislatia, iar acestea sunt regulile pe care le-au anuntat autoritatile. OLX urmareste .

Este oficial. Romania a actualizat lista tarilor aflate in zona galbena. incepand de astazi, cei care vin din aceste locuri vor sta 14 zile in carantina

Potrivit ultimelor statistici la nivel global, pandemia de COVID-19 pare sa atinga limite nebanuite in anumite tari. Astfel, Institutul National pentru Sanatate Publica a actualizat lista tarilor aflate in zona galbena, pentru care se impune regim de carantina de 14 zile. Cine sunt cetatenii care trebuie sa stea in carantina 14 zile la sosirea in .

VIDEO Totul despre Samsung Galaxy Note 20 si Note 20 Ultra: clipul oficial de prezentare, online

Cei de la Samsung nu mai sunt de mult timp foarte eficienti in a ascunde particularitatile legate de viitoarele telefoane de top. Asta s-a intamplat si in cazul Galaxy Note 20 si Note 20.

Detaliul mai putin stiut despre Gigi Becali. Suma imensa pe care i-a imprumutat-o Hagi in tinerete: Se culca la picioarele Regelui

Multi romani au aflat in ultimii ani despre prietenia dintre Gigi Becali si Gheorghe Hagi, dar putini stiu ce anume i-a legat si cat de puternica a fost legatura dintre ei. Ei bine, latifundiarul din Pipera si Regele fotbalului romanesc sunt prieteni inca de la inceputul anilor 80, cand Hagi a fost adus de la Farul Constanta la Sportul Studentesc, la Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )