Libnet.ro
UNICEF

21:15

Maia Morgenstern, la Adevarul Live: Mazl-Tov inseamna noroc, in idis. Vom aduce noroc in Festivalul National de Teatru

Adevărul Adevărul,
Maia Morgenstern, la Adevarul Live: Mazl-Tov inseamna noroc, in idis. Vom aduce noroc in Festivalul National de Teatru

Actrita Maia Morgenstern, director al Teatrului Evreiesc de Stat, va fi in studioul Adevarul Live, de la ora 12. Adevarul va prezenta Festivalul National de Teatru, care se va desfasura intre 24 octombrie si 2 noiembrie. continuă pe Adevărul

Maia Morgenstern vorbeste despre Festivalul National de Teatru. Actritaeste invitata, de la ora 12.00, la Adevarul Live

Actrita Maia Morgenstern, director al teatrului Evreiesc de Stat, va fi in studioul Adevarul Live, de la ora 12. Adevarul va prezenta Festivalul National de Teatru, care se va desfasura intre 24 octombrie si 2 noiembrie.

Chef Florin Dumitrescu, din Iadul Bucatarilor, la Adevarul Live de la ora 13.00

Ambitios, creativ si temperamental in bucatarie. E chef Florin Dumitrescu, iar dupa ce a facut din pasiunea vietii sale un mod de viata, a ajuns membru in juriile unor show-uri celebre: Masterchef si, mai nou, Hells Kitchen Iadul Bucatarilor. Cum e chef Florin Dumitrescu atunci cand nu e in fata camerelor, ce-i place sa manance si ce inseamna cu-adevarat munca intr-o bucatarie de restaurant, aflati la Adevarul Live, de la ora 13.

VIDEO Florin Dumitrescu, la Adevarul Live: N-am nicio nostalgie fata de MasterChef, nu sunt legat de o institutie, ci de oameni

Ambitios, creativ si temperamental in bucatarie. E chef Florin Dumitrescu, iar dupa ce a facut din pasiunea vietii sale un mod de viata, a ajuns membru in juriile unor show-uri celebre: Masterchef si, mai nou, Hells Kitchen Iadul Bucatarilor. Cum e chef Florin Dumitrescu atunci cand nu e in fata camerelor, ce-i place sa manance si ce inseamna cu-adevarat munca intr-o bucatarie de restaurant, aai putut afla la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 14.00: Klaus Iohannis, in confruntarea cu bloggerii

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, vine miercuri la Adevarul Live, de la ora 14. 00, unde va raspunde intrebarilor venite din partea bloggerilor adevarul. ro.

Adevarul Live, ora 13.oo: Candidatii la prezidentiale, somati sa raspunda la intrebarile societatii civile

Publicatia de stanga Critic Atac a formulat, in urma unei dezbateri publice, o serie de intrebari la care candidatii nu raspund. Impozitarea progresiva, taxarea suplimentara a proprietatii si capitalului, relatia cetatenilor cu bancile sunt cateva dintre punctele aflate pe lista somatiei. Doi dintre initiatori, Florin Poenaru si scriitorul Vasile Ernu sunt invitatii jurnalistei Ioana Lupea, de la ora 13. 00, la Adevarul Live.

Adevarul LIVE, ora 11.00: Analiza sondajului care ii arata pe Ponta si Iohannis fara emotii in finala prezidentiala

Remus Stefureac, director INSCOP Reasearch, vine la Adevarul Live pentru a comenta datele din sondajul publicat azi de Adevarul.

Istoricul Lucian Boia, invitat la Adevarul Live de la ora 14.00

Unul dintre cei mai prolifici si mai apreciati istorici romani ai momentului, Lucian Boia este invitatul lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live de la ora 14:00. Autorul va vorbi despre cea mai recenta carte a sa, Suveranii Romaniei. Monarhia, o solutie?, care va fi lansata sambata, de la ora 17:00, la Libraria Humanitas Cismigiu.

Istoricul Lucian Boia, la Adevarul Live: Nu monarhia va schimba Romania

Unul dintre cei mai prolifici si mai apreciati istorici romani ai momentului, Lucian Boia a fost invitatul lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live. Autorul a vorbit despre cea mai recenta carte a sa, Suveranii Romaniei. Monarhia, o solutie?, care va fi lansata sambata, de la ora 17:00, la Libraria Humanitas Cismigiu.

Despre reconectarea cu Romania dupa un master in Bruxelles, la Adevarul live, de la ora 15.00

Astazi, de la ora 15. 00, la Adevarul Live discutam cu Loredana Lavric, o tanara absolventa de master in Belgia, la Bruxelles, care a decis, dupa un job acolo, sa revina in tara pentru a-si construi o cariera.

VIDEO Adevarul Live. Cristea, despre dezvaluirea lui Basescu: Reactia lui Ponta a fost buna. Electoratul lui este rezistent la astfel de mesaje

Darie Cristea, director de cercetare al INSCOP Research, a venit la Adevarul LIVE pentru a explica posibilul efect in sondaje al dezvaluirii pe care Traian Basescu a facut-o aseara despre apartenenta lui Victor Ponta la Serviciul de Informatii Externe.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )